google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Vidunderlig Påske.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

21. april 2014

Vidunderlig Påske.


Det har simpelthen bare været den bedste påske ferie ever. Tror seriøst det er den bedste påske ferie jeg nogen sinde har haft. Der er ikke sket noget specielt som sådan, men Søren og jeg har virkelig bare slappet af og hygget os. Vi er seriøst verdensmester i at hygge. Det er lidt træls at ferien slutter. Jeg kunne godt bruge at det var påske ferie lidt oftere. Søren har jo faktisk haft ca 14 dages ferie og hver dag er blevet nydt fuldt ud.

I dag har vi hygget os med en eftermiddags Brunch. Jeg synes kl. 15 Brunch er noget der skal indføres fast et par gange om måneden. :D Æg, Bacon, grillet pølser, ristet brød med hjemmelavet tun salat og verdens bedste banan kage. Det var helt perfekt.

Bagefter smed jeg Søren i et Epsom salt bad. Det er noget specielt salt, som skulle være godt for personer med psoriasis og jeg må nok indrømme at vi synes det er fantastisk. Han prøvede det første gang, for en uge siden og det er super godt. Om det så virker på længere sigt, aner vi ikke, men det har indtil nu, virkelig været godt for ham.

Nu slapper vi af og nyder de sidste par timer af påske ferien.
Min krop og mit sind er fuld af varme og kærlighed, det er fantastisk. 

Håber også at i har haft en skøn påske. <3

4 kommentarer:

 1. Det lyder som en rigtig dejlig påskeferie og afslappet dag. Jeg blev ihvertfald helt sulten da jeg så dit billede af jeres brunch på IG :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har været helt kanon... lige hvad jeg trænte til.. ;)
   Ja jeg ved godt at jeg ind imellem kan være lidt tarvelig med lækre billeder på IG.. Ha Ha :P

   Håber også du har haft en skøn påske... har godt set du har skrevet om din uge, men er ikke lige nået til det endnu.. er igang med at kigge blog indlægs.. <3

   Slet
 2. Hvor lyder det bare skønt <3

  SvarSlet