google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Bazaren i Odense.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

16. maj 2014

Bazaren i Odense.


For et par dage siden var vi i Bazaren i Odense. Det er virkelig et fantastisk sted og jeg ville ønske at jeg kunne tage mig sammen, til at besøge det lidt oftere. Vi tog derind for at købe et par pizza-bunde og lidt forskelligt grønt. Ja pizza-bundene er en let løsning, når nevøen elsker pizza. Man får 2 bunde for ca 30 kr, det er en okay pris og de er super gode.

Vi blev fristet i grønt afdelingen, det gør jeg altid. De havde feks gul vandmelon. Det måtte vi bare prøve og mums, den smagte virkelig himmelsk. Prøv det. :P

Købte også en kasse jordbær, men de smagte ikke rigtig af noget og blev dårlige efter en enkelt dag og måtte derfor i skraldespanden.

Fra mandag skal vi prøve at være sunde igen igen. Jeg håber lidt at jeg i den forbindelse kan bruge bazaren lidt mere. De er virkelig billige med alt det grønne og har rigtig meget lækkert. Næste gang jeg tager derind må jeg lige prøve at tage lidt ordenlige billeder.. :D

8 kommentarer:

 1. Tak fordi du skrev det med billederne. Jeg havde brugt min nye mobil til at blogge med og den skalere åbenbart ikke billederne ned.

  Og lækkert med en bazar, sådan en vil jeg også gerne have! Held og lykke med at spise mere sundt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa...

   Det var så lidt.. godt at du fandt ud at det.. :P

   Ja bazaren er virkelig skøn..
   Jeg skal bare være mere sund.. har taget overdrevet meget på de sidste par måneder.

   Knus <3

   Slet
 2. Hvor ser det lækkert ud :D Jeg har aldrig hørt om de gulevandmeloner, men hvis jeg ser en, skal de da klart prøves. For jeg elsker de røde :)

  Kuns <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg var også meget overrasket over at der fandtes gule vandmeloner, men den vi købte smagte virkelig langt bedre end de røde.. vi købte kun en halv, fordi de var så store, men den er allerede spist op.. Mums.. :P Prøv det, hvis du finder en.

   Knus <3

   Slet
 3. Dejligt at det så også smager godt :D Jeg vil prøve at ligge mærke til dem. Jeg plejer for det meste at handle i daglig butikker, som Føtex, Bilka, og Rema og der har de dem ikke. Men det kan være at de har dem inde i kbh, i nogle af deres speciale grønthandlere.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kan jo prøve.. kan kun sige at det er det værd.. :D

   Slet
 4. Er tosset med sådan nogle bazar. Er også glad for at komme i bazar vest i Århus. Sker dog ikke så tit men jeg nyder det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg nyder virkelig også at komme i Bazaren i Odense og håber jeg kan tage mig lidt sammen til at komme der lidt mere.. Det er super godt og samtidig billigt. :D

   Slet