google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Rask igen.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

28. maj 2014

Rask igen.

Fra Søndag aften og til i morges, har jeg ligget syg. Jeg har følt mig enormt svimmel, varm og min højre arm snurrede helt vildt. Har heller ikke kunne sove. I går blev det så slemt at jeg ringede til vagt-lægen og de ville gerne ha mig ind, til en undersøgelse. Vi fik en tid kl 18 og jeg kom faktisk ind 5 min før tid. Han undersøgte mig og alt virkede helt normalt. Puls, blodtryk og blodsukker var helt fint. Vi snakkede lidt om at min krop tidligere, har haft nogle fysiske symptomer, pga min angst og at det måske kunne være det. Vi aftale at jeg skulle kontakte egen lægen i dag, hvis ikke det var gået væk. Da vi kom hjem, havde jeg det stadig rigtig skidt, men Søren var god til at passe på mig.

Jeg er helt sikker på at det er den gode is, Søren serverede for mig i går aftes, der har gjort mig rask. Jeg har sovet en del bedre i nat og da jeg stod op til morges, havde jeg det fint. Jeg var meget overrasket og besluttede mig for at teste mig selv lidt. Så jeg har brugt et par timer i dag på rengøring, men sygdommen er heldigvis ikke kommet tilbage. Jeg har også været på losseren, handlet, hentet Søren fra job, været i Bilka osv.. Intet er vendt tilbage. Det er altså noget af det mærkeligste i verden. Jeg forstår ikke at mit sind og min krop kan opføre sig sådan, men det er ikke første gang, jeg mærke underlige fysiske symptomer pga angsten. Det gode er dog at det nu er væk og at jeg er frisk til i morgen, hvor vi skal til min kusines konfirmation.

3 kommentarer:

 1. Det er virkelig skræmmende, hvad angst kan gøre. Og så kunne jeg forestille mig, at det bliver endnu værre, når du så oveni har den der sygdomsangst? Måske er du ret god til at skelne og ikke lade dig skræmme af angstsymptomerne - det var bare lige en tanke :-)
  I perioder piver det også sådan i mine lunger, når jeg trækker vejret - det er angst. Og jeg bliver forfærdeligt svimmel nogle gange, det kan snurre i arme og ben og læber, osv, osv. Alt sammen på grund af angst. Det Er altså lidt vildt, hvor fysisk, den kan sætte sig.
  Dejligt, at du har det bedre i dag :-)

  Knus og tanker <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Faktisk har jeg jo aldrig fået konstateret sygdoms angst.. Jeg har panik angst og det er den som altid har hæmmet mig mest. Dog ved jeg at min angst et par gange påvirker mig enormt fysisk. Den gang jeg blev syg havde jeg jo voldsomme fysiske symptomer. mit blodsukker faldt rigtig meget på under 1 sekund og derfor besvimede jeg. 1 døgn efter måtte sygehuset indrømme at det var et angstanfald og at det evt havde udløst en virus på min balance nerve.. De indrømmede selv at det lød helt hen i vejret, men det var deres konklusion.

   I dag får jeg jævnligt lavet sundhedstjek ved lægen for ikke blive hypokonder eller forværre min angst. Heldigvis er jeg ret god til at holde angsten nede i dag, men det gør det til tider også svært at skelne imellem angst symptomer og fysisk sygdom.

   Jeg er så glad for at det gik hurtig over igen. Kæresten har lovet mig at næste gang starter vi med en stor is i stedet for.. :P

   Slet
  2. Ja okay, det lyder meget fornuftigt :-)

   Slet