google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Shopping og lidt ord.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

30. juni 2014

Shopping og lidt ord.


Vil gerne starte med at sige at dette på ingen måde, er endt som den bedste billedcollage, men klokken er mange og jeg er træt. Jeg har taget en del billeder i dag, hvis du er nysgerrig, kan du følge mig på Instagram.

Dagen i dag startede ikke alt for godt. Vi skal ha efterisoleret en ydermur og det betyder at vores varmemester, er gået igang på taget. Klokken 7 til morges gik de igang, for at være præcis. Jeg stoppede mine ørepropper i ørerne igen og prøvede at sove lidt mere.

Klokken 10 kravlede jeg op af sengen, smed en peeloff maske i ansigtet og satte mig i karbadet. Det viste sig hurtig at den maske, kombineret med varmt bad, var en dum ide. Den ville simpelthen ikke tørre. Jeg måtte til sidst gi op og vaske den af. Jeg blev skrubbet og det var så afslappende at ligge der. Det må være den bedste måde at starte en nye uge på.

Efter badet, fik jeg gjort mig klar, smidt lidt havregryn i skuffen og så kørte jeg til Odense. Planen var at jeg lige skulle ind og købe 2 bh'er. Jeg ved ikke hvordan, men flere af mine bh'er er gået i stykker, så det var nødvendigt. Jeg startede i Chance og det endte med at jeg fandt en, efter jeg havde prøvet alle deres bh'er. De har lige nu 50% på alt, så jeg gav kun 175 kr for den. I kan se den her

Derefter kom jeg lige til at gå ind i solo, det er fandeme farligt når der er tilbud. Endte med to par haremsbukser og en løs tunika uden ærmer. Det er kun haremsbukserne jeg kunne finde et link til, men dem kan i se her (skal dog lige sige at de er langt pænere irl)

Til sidst en hurtig tur i Hunkemûller, efter min faste hverdags bh. Det er så åbenbart den eneste som altid sidder godt og som samtidig er behagelig og kan købes til en okay pris. I kan se den her.

Det var lidt en hurtig tur og passede lige med at jeg kunne tage kæresten med hjem fra banegården. Jeg ville ønske jeg var bedre til at vise jer, hvad jeg har shoppet. Hvis nogen af jer har en god guide til det, så råb højt. ;)

Resten af dagen er gået med et lille besøg ved min Mor, hjem og lave hotdogs på grillen, handle, aftentur på cykel og totalt afslapning. Det har været en skøn dag, men jeg er godt nok træt nu. Nu vil jeg finde min seng og gå i koma. I morgen står den på totalt afslapning. Skal ha slappet godt af inden weekenden.Torsdag skal vi se friluftsspil med Mor og Svigermor. Får besøg af en veninde hele weekenden. Det er kræmmermarkedet i byen, så lørdag skal jeg sgu en tur i hegnet. Nå, men det kommer vi jo alt sammen til, nu må det være sengetid. Håber også i har haft en skøn dag, Nat Nat.

(jeg fik ikke skrevet halvdelen af det jeg ville) Ha Ha.. God Nat blev der sagt, Jeanette...!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar