google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Skøn og aktiv Mandag.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

2. juni 2014

Skøn og aktiv Mandag.

Sådan så jeg ud til formiddag efter min cykel tur på 12,7 km. Turen tog ca. 1 time og 10 min, det er virkelig ikke særlig hurtig, men jeg havde en del stop fordi jeg samtidig turfede. Nogen husker måske at jeg sidste år snakkede en del om den her gps app, hvor man kan snuppe zoner. Hvis du ikke kender Turf kan jeg kun sige: Prøv Det!!

Jeg havde samtidig lige et stop, ovre ved min Mor. Har nu i 2 dage, ledt efter mine Solbriller, men de var pist væk. Tænkte at de måske var havnet ved min Mor, efter det ballade med min Cykel, den anden dag. Rigtig nok. Tak for mangel på info: Mor.. :D

Jeg brugte også lige to minutter på at kigge på blomster i hendes have, der sker så meget nu hvor det er sommer. Elsker det og glæder mig til det engang er min tur, til at få en have.

Efter den gode og meget svedige tur på cykel, vendte jeg hjem. Fik ryddet lidt op, vasket sengetøj og kom derefter under bruseren. Jeg fik så den tanke at jeg ville køre til Odense og shoppe lidt og samtidig kunne jeg tage Søren med hjem fra Job. Søren har længe trængt til en ny Sommer dyne, den han sover med nu er efterhånden antik, det er lidt pinligt, men den er nok 20 år gammel, måske mere. Heldigvis havde jysk tilbud, 2 fiber dyner for 229 kr. Jeg trængte faktisk ikke til en ny, den jeg har er kun 1 år gammel, men den kan nu få lov til at være reserve dyne.

Jeg smuttede så ind til centrum, fik købte lidt af det der epsom salt i helsam, som jeg har nævn før. Søren bruger det pga hans psoriasis. Derefter var jeg et smut i H&M, Det blev til to T-shirts til Søren, et par ballerina sko og en pakke hårnåle til mig.

Da jeg fik ud af H&M gik det op for mig at jeg helt havde glemt at få noget at spise efter cykel turen. I det jeg kom i tanke om det, skreg min krop efter mad. Jeg faldt over Cafe Creamy og snuppede en hurtig sandwich. Tror faktisk det er første gang, jeg sådan rigtig spiser offentligt alene. Det smagte virkelig godt og så havde jeg lige kræfter til at gå over til bilen igen og hente Søren.


Vi er hjemme nu og omg dette indlæg, er ved at udvikle sig til en roman.. Sorry.  Søren blev rigtig glad for at jeg har købt nye dyner og han kunne også rigtig godt li de t-shirts, jeg har købt til ham.Nu holder vi pause og restituere. I aften skal vi på Musikhuset Posten i Odense og høre Lukas Graham. Vi glæder os begge helt enormt, det bliver så fedt. :D

Håber også at i har en skøn Mandag <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar