google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Aften-ture på cykel.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

1. juni 2014

Aften-ture på cykel.

Kæresten tog lige dette billede af mig i går aftes, på vores aften tur. Ja, den er god nok, jeg er faktisk med på billedet.. Ha Ha.. Jeg cykler bare alt alt for hurtig.. eller... :D

Vi cykler rigtig meget lige for tiden, tror vi er oppe på 6-7 aften ture på 14 dage. Når man så tænker på at vi begge, har nået at være syg i den periode, synes jeg det er ret godt. Vi har på vores ture cyklet imellem 6 og 13 km. Jeg har udover det også brugt cyklen, når jeg skulle rundt omkring her i byen, men det er mindre ture.


Jeg nyder virkelig vores aften ture og håber virkelig, det er noget vi kan holde fast i. Allerede nu kan jeg mærke at det bliver lettere at træde i pedalerne, for hver eneste gang. Min cykel er noget lort og jeg pruster og skummer som en hest, men de kloge siger at det er sundt og at det virker. Jeg har flere gange prøver at sige til Søren at vi er nød til at bytte cykel, men den er han ikke enig i.

Jeg bruger endomondo når vi cykler, opdagede dog lige i dag at jeg har glemt at rette min vægt. Ja det var helt deprimerende. Der stod i den lorte app af jeg vejer 91 kg, men det er jo altså nogen dage og kilo siden. Jeg er desværre oppe på 106 kg nu. Jeg må nok indrømme at jeg ikke har noget imod at være stod, det er faktisk kun når jeg har tøjkrise det er et problem. Jeg vil generelt bare gerne leve sundere og helst bruge den der sunde fornuft. Jeg er bange for livsstil sygdomme og alt det shit, derfor kæmper jeg. Hvis jeg taber nogen kilo på vejen, er det kun et bonus.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar