google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Jubiiiiii...... Lukas Graham!!
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

1. juni 2014

Jubiiiiii...... Lukas Graham!!


I Torsdags sad jeg og lyttede til at par af Lukas Graham's nye sange, samtidig opdagede jeg at de også havde en lille dokumentar i 2 dele, liggende på deres YouTube. Jeg var fanget og tænkte nu vil jeg altså gøre alvor af at se dem live, næste gang de kigger forbi Fyn. Et par timere senere så jeg at Luckas Graham nævnte at de netop nu, er på en lille tour i Danmark. Hmm.. mon de kommer forbi Odense, jeg tjekkede. Øhh.. d.2 juni, det er sgu da Mandag. Jeg har siden været ude af mig selv, i håb om at vi kunne komme afsted. Kæresten har ligget syg og jeg tror ikke rigtig jeg kender andre som kunne lokkes med. Kæresten er heldigvis blevet rask og har netop været inde og købe 2 stk billetter, til Lukas Graham koncerten i Morgen. Weee.. Jeg glæder mig helt enormt og kan næsten ikke vente.

6 kommentarer:

 1. Øv hvor snyd! Jeg vil så gerne høre dem live. Så hvis ikke det var fordi jeg bodet her på sjælland, så havde jeg med glædet hørt dem med dig :D

  Jeg håber at i får en fantastik aften/koncert.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har snakket om i 1000 år at jeg gerne ville se dem live, så da jeg opdagede at de kom til Odense allerede mandag var jeg ved at gå ud af mit gode skind. Jeg kunne slet ikke styre det og har gjort alt hvad jeg kan for at hjælpe kæresten med at blive rask.. Ha Ha... Og hurra for at han blev det og vi kan komme afsted.. Jeg glæder mig helt ubeskriveligt. :D Er sikker på det bliver en kanon oplevelse.

   Slet
  2. Han laver også nogle fantastiske snage :D Godt at han kunne nå at blive rask, så i kan nyde den sammen :)

   Slet
  3. Han synger helt ubeskrivelig fedt.. Har du hørt de to nye sange?? Den ene smed jeg på bloggen for nogle dage siden.. ;) Så du den der dokumentar??

   Slet
 2. Årh det lyder godt! Nyd koncerten imorgen :D

  SvarSlet