google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Lidt afhængig er men jo.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

20. juli 2014

Lidt afhængig er men jo.

Ja det er lidt nørdet at vi sidder i vores ferie, med hver vores computer, men vi er lidt afhængige. Vi har dog aftalt at vi ikke skal bruge dem hele tiden. 1 time om dagen er kvoten, resten af tiden må vi kun bruge vores telefoner. Det er måske en lidt underlig regel, men tror faktisk ikke engang vi kommer til at bruge vores bærbar ret meget. Jeg bruger kun min til at blogge, resten af tiden bruger jeg kun min mobil.

Synes faktisk det er meget rart at være væk fra tv, computer osv lidt.. Jeg bruger det konstance om vinteren. :D

6 kommentarer:

 1. Jeg synes kun at det lyder som en god idé at man kun bruger en time på med sin bærbar. Jeg skal selv til jylland her på torsdag til søndag. Hvor jeg ikke tager min bærbar med, og jeg ved faktisk ikke, hvor god dækning der er på stedet. For det ligger ude på sådan en lille spids med vand på begge sider. Men det bliver nu rart at få nogle dage væk fra det hele.

  Jeg håber at i forstat får en god ferie :) Hvor lang tid har ferie?

  kram Marie <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Søren skal starte arbejde igen fra på mandag. jeg fatter slet ikke at der så er gået 3 uger.. Vi slutter ferien med grøn koncert i Odense på fredag og en stille weekend.. ;) Jeg har ikke de store planer efter ferien.. Jeg går jo hjemme, men det bliver også hverdag for mig igen på et tidspunkt.. ;)

   Slet
 2. Jeg har selv haft nogle lignende regler. Jeg syntes det er noget andet når man er alene, men når man er i et forhold, er det jo også vigtigt at pleje det :) Medmindre man er to gamer nørder, så er det vel lidt noget andet. Men ja, om sommeren skal man jo også sørge for at komme ud og få tanket alle de D vitaminer man kan :D :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Denne ferie har virkelig være fantastisk, vi nyder virkelig hinanden og får plejet kærligheden. Vi er begge nørdet, men vi prøver at vælge irl lidt mere når det er ferie.. :D

   Du har ret.. jeg tanker rigtig meget op når det er sommer.. ellers ville jeg ikke klare vinteren..

   KNus <3

   Slet
 3. Når vi er på ferie, altså som sidste år hvor vi var i sommerhus, da har vi nada elektronik :) jo vores mobil i højest en time om aftenen! Ingen tv, ingen maskiner, ingen radio :) god gammeldags underholdning :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes det er godt at vi kan finde en god mellemvej. 1 time om dagen virker fint for os lige nu.. Skulle vil feks i sommerhus med noget familie eller andre, ville jeg ikke tage min pc med.. Der vil jeg også helst den gode gammeldags underholdning. ;)

   Knus <3

   Slet