google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Det er næsten som Jackpot.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

6. august 2014

Det er næsten som Jackpot.

Jeg havde egentlig en plan om at jeg bare skulle gå lidt i koma i dag, men da min svigerinde skrev om jeg ville med på strand, var min reaktion: Jeg lukker lige øjnene lidt og så kommer jeg. :D

Både min svigerinde, svoger og nevøen var i et vidunderligt humør og stranden var bare helt perfekt. Jeg blev grebet af stemningen og spurgte Malte, om han ikke ville med mig hjem. Han troede vidst ikke rigtig at jeg mente det, til at starte med.. Ha Ha..

Jeg sagde: Malte det er jo bare fordi jeg har savnet dig. Hans kommentar var: Jeg har altså også savnet dig Sajette. <3 Jeg var totalt solgt og altid lækkert at score lidt billige point.

Drengen havde jo ikke rigtig nogen ting med, men den klarede vi. Vi købte en lyserød scooby-doo tandbørste og en lille sæt undertøj med en dinosaurus på. Så er vi kørende til i morgen.

Her til aften, har vi været en tur på skolens legeplads og bagefter købte vi en is. Malte elsker is og havde ret svært ved at vælge imellem københavnerstang og softice, men vi klarede den. Han smagte lidt softice ved mig og pludselig havde han, jo snyd sig til begge dele.. Ha Ha.. Hans kommentar var: Det er næsten som jackpot. :D Han er snu den dreng.

Både Søren og Malte er puttet for længst og jeg har smidt mig på sofaen. I morgen skal Malte og jeg hygge os. Jeg overvejer at tage ud til Bårdesø, sammen med ham og se den nye Small Farm. De har grise, geder, heste og kaniner. Man kan vidst også lave snobrød. Vi må se hvor friske vi er.

I morgen eftermiddag skal Malte hjem og samtidig har jeg en karbonade date med min Svigerinde og Malte. Det bliver så hyggeligt og hold nu op, hvor jeg glæder mig til de karbonader.

Nu vil jeg prøve med noget søvn, håber i alle sammen har det rigtig godt. Nat Nat <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar