google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: 2 år uden røg og næsten damp fri.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

17. oktober 2014

2 år uden røg og næsten damp fri.

I denne måned er det to år siden jeg stoppede med at ryge cigaretter. Ja faktisk er det 2 år og 11 dage siden nu. Jeg havde faktisk på daværende tidspunkt, ikke nogen ide om at jeg ville stoppe med at ryge. En veninde havde prøvet at køb en e-cigaret og jeg blev grebet. Jeg ville da vide hvad det var og besluttede mig for at købe et rigtig start-sæt. Jeg brugte et par dage på at sætte mig lidt i i sagerne og bestilte så et sæt. Den verden er lidt af et en videnskab efterhånden.

Pakken ankom og inden jeg lukkede op, røg jeg da lige en smøg. Det var uden at vide, det var min aller sidste smøg. Jeg lukkede pakken op, fik gang i e-cigaretten og tænkte: Det her kan jeg godt leve med. Siden har jeg ikke rørt en eneste smøg og har faktisk aldrig rigtig haft lyst. Eller faktisk havde jeg engang lysten til en fest, men jeg kom hurtig fra det igen.

I dag damper jeg ca 2 gange om ugen, oftest når jeg er sammen med rygere eller hvis jeg er lidt urolig. Jeg har ikke længere nikotin i mine e-cigaretter og tænker ikke engang over det. Hvis jeg får alkohol, kan jeg mærke det lidt, men kan sagtens nøjes med min damp uden nikotin. 

Det er en kæmpe befrielse og jeg er 120% sikker på at jeg aldrig vender tilbage til rigtig røg. Jeg håber jeg en dag kan ligge dampen helt, men jeg tænker at det ikke haster. Hellere ha den som backup, end alt muligt andet. Selv om jeg ikke savner røgen, så savner jeg hele den livsstil som man har som ryger. Jeg elskede at være ryger og for at være ærlig så nød jeg det virkelig. Jeg er dog samtidig utrolig glad for at jeg er sluppet fri.

Hvis du vil læse mit første indlæg om dampen så kan du Klikke Her!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar