google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Gaven til Mor
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

12. oktober 2014

Gaven til Mor

Nu kan jeg endelig vise jer, hvad jeg gav min Mor i fødselsdagsgave i går. Hun fik denne bog og nogle penge ved siden af.

Jeg hørte om bogen igennem en veninde som selv havde købte en til sin Far og jeg forelskede mig i ideen. Jeg måtte bare gi' min Mor den.

Bogen er fuld af spørgsmål, som min Mor så skal prøve at besvare. Lidt en form for omvendt Baby Bog. Det er derfor min Mor, som selv skal være Forfatter af bogen og hun får muligheden for at fortælle mig en masse om sig selv, som jeg ikke ved.

Det er på det seneste gået op for mig at jeg ikke rigtig ved så meget, om feks min Mor's opvækst og hendes liv, fra før jeg kom til verden. Jeg tror aldrig rigtig vi har fået snakket om det, der har altid været noget andet som har fyldt mere. Det er lækkert at tænke at vi nu er nået så lang at vi faktisk kan bruge lidt tid på at blive klogere på fortiden sammen. Jeg lever meget i nuet, men elsker også at kigge lidt tilbage. Jeg søger selv efter nogle varme og trygge minder.

Min Mors reaktion var lidt blandet. Jeg kan se på hende at hun synes at bogen er en rigtig god ide og hun vil helt sikkert også gerne skrive bogen. Hun mener ikke det er alt hun kan huske og nogen ting vil nok også tage lidt kræfter. Jeg har sagt til hende at hun bare skal gi' sig god tid og gøre det så godt hun kan. Hun fortalte faktisk også at hun engang har givet min Oldemor en bog, som minder lidt om den, hun ved desværre ikke hvor den bog er i dag. Kunne være jeg skulle undersøge om den gemmer sig et sted ved min Mormor. Kunne altså være mega spændende at se og læse den. Håber den findes.

8 kommentarer:

 1. Det var da en rigtig god idé med sådan en bog :) jeg tror dog ikke rigtig min mor nogensinde ville få skrevet i den, hvis hun fik em, men super god idé :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan da også ha mine tvivl med min Mor.. Ha Ha.. (hun lure altid med her)
   Min baby bog er enormt mangelfuld. Dog vi jeg prøve at lade tvivlen komme mig til gode denne gang. <3

   Slet
  2. Til både min mors og fars forsvar vil jeg så sige, at de hjertens gerne vil fortælle om deres liv før de blev gift og fik børn, så vi ved alligevel meget om dem :)

   Slet
  3. Jeg har også hørt mange historier, men de fleste af dem omhandler ikke rigtig min Mor.. Det handler mere om byens børn.. ha ha.. :D

   Slet
 2. Jeg har set bogen og havde overvejet at købe en til datterens bedsteforældre. Det er ikke lige deres kop til så overvejer at købe denne her du har givet din mor til mig selv og udfylde så datteren kan få den engang.

  SvarSlet
  Svar
  1. Havde jeg kendt til bogen lidt før så havde jeg måske købt den til mine bedsteforældre også.. Desværre er der ikke nogen af dem der rigtig længere kan skrive.. øv øv..

   Synes da det er fedt hvis du selv køber den.
   Jeg føler lidt at jeg har givet min Mor en bog, som jo egentlig er til mig selv.. Det føles på en eller anden måde som en forkert gave.. Ha Ha..

   Slet
 3. Det var da en sød idé - den kan jeg godt forstå, at du glædede dig til at give din mor :-)

  SvarSlet