google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Hidsige Flammer.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

21. oktober 2014

Hidsige Flammer.


Jeg er så hidsig og gal i dag, jeg føler jeg brænder indvendig og det er lige før jeg eksplodere. Jeg kan ikke fortælle jer, ret meget om hvorfor, da jeg ikke ønsker at såre nogen uskyldige. Det værste jeg ved er faktisk, når uskyldige kommer i klemme.

Da jeg i 2006 var indlagt på psyk var jeg nød til at tage nogle valg, for at ændre mit liv. Jeg besluttede at jeg var nød til at være bedre ved mig selv. Jeg satte nogle regler op for mig selv og min fremtid og lovede mig selv at være tro imod dem. Jeg lovede bla mig selv at hvis jeg lukkede folk ind i mit liv, skulle det være fordi, de ville mig noget godt og fordi de kunne acceptere mig, for den jeg pludselig var blevet til. Desværre har det siden vist sig at på trods af flere chancer, så har nogen svært ved at acceptere at jeg kæmper for mig selv og min fremtid. Denne gang har jeg dog taget et valg, som ikke stå til at ændre. Det er på ingen måde let, men det er det rigtige og det står som sagt ikke til at ændre.

Jeg er på rette vej i mit liv og jeg har taget mange svære valg. Alle valg har jeg taget alene og helt for min egen skyld og fordi jeg gerne vil ha det bedre. Det er en investering i mit liv og i mig selv. Det er desværre ikke alle som kan acceptere mine beslutninger og desværre ender det i chikane. Jeg har flere gange prøvet at udgå det og prøver at ignorer det, men det ødelægger mig indvendigt, hver eneste gang. Jeg får det dårligt både fysisk og psykisk og det tager altid flere dage eller uger at komme igennem.

Jeg er nået et punkt nu, hvor jeg føler mig magtesløs, jeg ved ikke længere hvad jeg skal gøre. Det eneste jeg ønsker er fred og ro. Fred til at finde mig selv, fred til at komme videre og til at leve det liv jeg ønsker. Det er på tide at leve det gode liv. Et liv uden skub. Føler hele tiden noget skubber mig ud af kurs og jeg kæmper hele tiden for at holde fast. Jeg er på rette vej, men hold nu op med at skub til mig for helvede.


6 kommentarer:

 1. Kæreste jeanette,
  jeg ved ikke lige hvad som er hændt dig. Men jeg kan forstå at heller ikke du magter mere. der er mange som har det som du, mange oplever præcis det samme som du.
  Desværre er vores samfund blevet sat sådan sammen, at der er plads til de seje, de raske, de som knokler med to jobs og betaler topskat osv. osv.
  Men i samme øjeblik en sygdom eller en ulykke rammer en, så er man ikke rigtig med i samfundet mere.
  Man bliver åbenbart let en klods om benet på andre, besværlig for andre og inden man ser sig om, så står man alene.

  Jeg vil gerne støtte dig, du kan skrive til min mail. Jeg støtter mange unge mennesker, jeg har haft plejebørn som alle er voksne i dag.

  Noget som kan hjælpe ekstra sensitive mennesker er at læse bøger af "Louise L. Hay", at følge Sabrinas blog, hende med engle universet, hun er god og laver mange brugbare indlæg.
  Der findes mange andre hjælpemidler, men et er, pas på dig selv, som du også havde sat dig for.
  Bliv god til ikke at lade dig slå ud af kurs når nogen eller noget vælter dig, find en indre styrke frem, det finder du via bøgerne af Louise L. hay.

  Jeg tænker på dig, det hjælper nok ikke, men jeg er her og du må gerne bruge mig:-)
  Knus fra Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange Mange tak for din kommentar.. <3

   Jeg har efterhånden været syg i snart 10 år og må nok indrømme at jeg har vænnet mig til systemet og mine omgivelser. Jeg forventer ikke at folk skal forstå mig og min sygdom, men hvis de kan acceptere det er man kommet langt.. :D

   Jeg er kommet frem til at det som hjælper mig bedst er mig selv om mine samtaler med psyk som jeg har engang om måneden. Heldigvis kender jeg mig selv og min sygdom så godt nu at jeg ofte ved hvad der skal til..

   Det er dejligt at du rækker en hånd frem, det varmer... jeg er dog i dag så langt i mit liv at jeg elsker at leve.. Der er så bare den her person som ikke forstår at jeg ikke ønsker kontakt og det skubber mig.. håber det en dag holder op..

   Mange tak for dine tanker og varme ord.. de rør mig..

   Knus <3

   Slet
 2. Det lyder lidt genkendeligt - det er Så ubehageligt med folk, som skubber. Det er godt, du kommer ud med det.

  Knus og tanker til dig. Og respekt for, at du tager beslutninger, som er gode for DIG. Det er der ikke nogen, der skal have lov at spolere <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak søde... du har ret.
   Det er der ikke nogen der skal spolere..

   Krammer <3

   Slet
 3. Du har truffet dit valg...
  intet eller noget skal ikke ødelægge det valg...
  Dit liv dine valg....
  Hold hovedet højt... Du gør det godt..
  kærligst
  Kitt

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak søde.. <3
   Dejligt at nogen forstår mig og acceptere mine valg..

   Krammer <3

   Slet