google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Lidt praktisk og behandling
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

29. oktober 2014

Lidt praktisk og behandling

Karpal Tunnel Syndrom Behandling
Dagen i dag er gået med så mange praktiske ting. jeg har kunne med hånden og bagefter en tur til fysioterapeuten.

Jeg skyndte mig at lave så mange ting herhjemme jeg kunne og som hånden ville være med til, inden jeg skulle til behandling. Jeg fik ryddet op, lagt tøj sammen, tømt opvaskemaskine, tørret borde af, redet seng, støvsuget og handlet. Det er mere end jeg har kunne i flere uger.

Bagefter kunne jeg godt mærke at hånden ikke var tosset med det, så godt jeg skulle behandles. Jeg fik både infrarød og akupunktur i dag. Det er faktisk første gang nogen sinde, jeg har prøvet akupunktur og det gik godt. Hun startede med at sætte 3 nåle i mig, men måtte fjerne den ene, fordi det sad lige der, hvor jeg har allermest ond. Hun havde ikke selv turde spørge mig om jeg ville prøve, fordi hun ved jeg har angst. Men da jeg selv spurgt ind til det, så synes hun vi skulle prøve det. Jeg kunne mærke at jeg blev varm, det snurrede lidt mere i hånden og kroppen blev lidt svimmel, men jeg klarede det.

Nu er jeg hjemme igen, har fået lidt frokost og er faldet om på sofaen. Resten af dagen skal gå med afslapning og måske en lille morfar. Jeg er helt ubeskrivelig træt i disse dage.

4 kommentarer:

 1. Tror det er noget med vejret/årstiden... jeg er nemlig også sindssygt træt for tiden... kan sove 14-16 timer i døgnet uden problemer... det plejer ikke at ligne mig, men er så træt...

  Håber det hjælper på hånden :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg plejer altid at ha en tur her ved skiftet til vintertid og lige nu tænker jeg at min krop bare er træt fordi den prøver helbrede hånden osv..

   Slet
 2. Jeg er også utrolig træt for tiden men det er vel som Mette siger, lad os bare give årstiden skylden!

  Flot at du har turde prøve akupunktur, jeg vil gerne men ved ikke helt om jeg turde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er heldigvis ikke bange for nåle og lige nu er jeg villig til at gøre alt for at hånden bliver god igen :D

   Slet