google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Prøver at regne den ud.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

21. oktober 2014

Prøver at regne den ud.

Er lige kommet hjem, er hoppet i noget putte tøj og har smidt mig på sofaen. Jeg har været ved lægen og ved ikke rigtig hvad jeg skal synes. Jeg skal ikke længere tage antibiotika for mit udslet i ansigtet, det er en god ting. Min hånd er noget møg og fordi jeg "kun" har haft ondt i 1½ uge vil hun ikke sende mig til undersøgelse endnu. Jeg sagde til hende at jeg er ved at gå ud af mit gode skind og at der bare skal ske et eller andet. Hun har derfor valgt at sende mig videre til en fysioterapeut. Jeg kørte med det samme forbi dem og har heldigvis allerede fået en tid ved dem i morgen. Jeg blev spurgt om det gjorde noget at det var en studerende og jeg sagde at jeg er totalt lige glad, bare han er sød og det lovede hun mig. Jeg kan godt mærke at angsten gerne vil blande sig lidt. Jeg har en dårlig oplevelse fra da jeg var indlagt på psyk, med i bagagen. Jeg fik stort set altid angst anfald, når jeg skulle til fys dengang. Personalet på psyk kom den ene gang, til at presse mig lidt for langt og det sidder stadig i kroppen.

Nu ligger jeg bare her og prøver at regner lidt på økonomien, jeg skal ha fundet en løsning så der samtidig også er råd til at holde jul. Det er jo ikke gratis med sådan en fysioterapeut, men heldigvis billigere end da jeg var ved dem sidstt Jeg synes godt nok hele tiden, jeg har uventet udgifter lige pt, dem har jeg normalt ingen af.

Resten af dagen står bare på hygge og afslapning. Håber i får en rigtig dejlig tirsdag og håber ikke i blæser væk senere..

4 kommentarer:

 1. God eftermiddag Jeanette og god bedring med din hånd.

  Tak for at du og Gizmo tog initiativ til Danske Bloggers indsamling til Knæk Cancer, jeg var lidt sløv i betrækket denne gang, men er med nu.

  Nu har jeg lagt et indlæg op på bloggen og linket til dig også.
  Jeg og min mor gør en hård indsats for at få flere bloggere med :-)
  Jeg har støttet via sms + via det link du havde og på TV2 har jeg delt mit indlæg og skrevet lidt til dem.

  Så nu håber jeg, at det giver lidt aktivitet. Nu prøver jeg at gøre mit bedste med Danske bloggers indsamling til Knæk Cancer :-)

  God eftermiddag og god bedring.
  Maria fra "En verden af kunst"

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Maria...

   Dit indlæg er rørende og jeg er så glad for at du er med, det er så sejt gået..
   Sammen er vi stærke og jeg elsker at vi bloggere kan stå sammen..

   Du er på ingen måde sløv i betrækket, du er helt perfekt.. <3

   Håber også du får en god dag og snart kommer igennem din sygdom

   Krammer <3

   Slet
 2. De der uforudsete udgifter - dem tiltrækker jeg også lige nu. Det er altså ikke sjovt lige op til jul - typisk :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Heldigvis har jeg lige sparet 1200-1400 kr på noget yousee, så det er lidt overskud på vores budget.. tænker at jeg godt kan bruge 750 kr af dem på min sidste tandlæge regning.. så må der være råd til fysioterapien af mine andre penge.

   Slet