google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Prøver at være tålmodig.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

20. oktober 2014

Prøver at være tålmodig.


Dagen her har været stille og rolig. Jeg sov kun 5 timer i nat og vågnede derefter med ondt i ryggen lige pludselig. Min hånd havde det nogen lunde, så jeg startede lidt aktivt. Morgenmad, Bad, oprydning, tøjvask, sengeredning og så skulle jeg lige tømme min opvaskemaskine. Alt tager bare længere tid med en hånd. Tager tallerknen op med den dårlig hånd og fordi noget gør ond i hånden, taber jeg tallerknen. En af mine søde hjerte-tallerkner. Øv altså.. Jeg fik samlet den op og støvsuget.

Pludselig var klokken 14 og det var tid til frokost. Vi havde desværre ikke noget rugbrød, så det blev til en æggesandwich. Havde ellers besluttet at jeg skulle skære ned på det hvide brød fra i dag, men det må blive fra i morgen. Jeg har de sidste ca. 2 måneder, levet af hvidt brød med smør og ost. Det går altså ikke og skal stoppe. Til mit forsvar så fik jeg havregryn til morgenmad :D Min kost er noget møg, men jeg vil prøve at finde den sunde fornuft frem igen. Havde faktisk tænkt at jeg ville begynde og træne igen, men lige pt er det ikke let, med min lorte hånd. Jeg må se om jeg kan gå mig en tur engang imellem. Træningen må komme når hånden er bedre. Lige nu har det desværre lange udsigter.

Jeg har en tid ved lægen i morgen og håber hun vil sende mig videre til en undersøgelse af hånden. Jeg har ondt og ved godt at man skal være tålmodig, men det her går ikke. Jeg er nød til at vide mere. Det værste er faktisk at når jeg får rigtig ondt, så trækker det også op i armen nu. Her til aften sagde mit håndled knæk og en forfærdelig smerte jog igennem håndledet. Det har bestemt ikke gjort det bedre.

Nu vil jeg stene lidt tv og så går der nok ikke længe før, jeg er nød til at børste tænder, pakke hånden ind, tage smertestillende og så er det på hovedet i seng. Håber jeg kan finde ro, er sååå spændt på hvad lægen siger i morgen. 

Håber i hat haft en dejlig mandag og fået en god start på den nye uge. Nat Nat <3

4 kommentarer:

 1. Det er altså også svært at tage sig sammen til alt det, man egentlig gerne ville, når man er hindret af enten noget fysisk eller psykisk :)

  Jeg har været dårlig til at komme ud og gå den senere tid - altså hundene har været ude og gå HVER aften, men alle de gåture jeg ellers havde i sommers, dem har jeg været dårlig til at føre videre. Men nu har Bent og mig bestemt os for at vi minimum 3 gange om ugen skal ud og gå i løbet af dagen, mens det endnu er lyst. Tror bestemt også det vil hjælpe på mit humør.

  Og som man siger, man skal starte i det små :)

  Håber lægen kommer med godt nyt <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt at igen kommer ud og gå jeres ture.. Jeg ville ønske at jeg kunne en masse, men har stadig problemer med min hælespore og samtidig også mit haleben, så lige nu virker det simpelthen så meningsløst det hele.. uanset hvad jeg finder på gør det ondt et eller andet sted. Men ja man skal starte i det små.. jeg prøver og gør mit bedste.. :D

   Knus <3

   Slet
 2. Nogle gange er man bare nødt til at tage et skridt tilbage og trække vejret dybt. Blot at tænke i det basale, det gør jeg hver gang tingene falder sammen herhjemme.

  Jeg håber det går bedre med hånden, det lyder ikke godt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Desværre går det ikke så godt med hånden, jeg kan intet og det begynder at gå mig mere på..

   Jeg prøvere virkelig det der med at træde tilbage og trække vejret. Det kan man godt et par gange, men så bliver det sværrer med tiden..

   Slet