google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Stop online spildtid.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

27. januar 2015

Stop online spildtid.

Jeg har beslutter at 2015 skal være året hvor jeg får et sundere forhold til alle de sociale medier. Det er igennem længere tid gået op for mig, hvor utrolig meget spiltid jeg bruger på nettet og det skal stoppe. Jeg kan finde på at sidde og kigge Facebook på min pc og så tager jeg min mobil i hånden og logger ind på Facebook. Hvorfor gør man det?? Jeg ved jeg ikke er den eneste som gør det :P

Jeg har tænkt længe og besluttet af jeg skal stoppe med at bruge så ufattelig meget spildtid på nettet. Der sker jo ikke noget på nettet, som er så vigtig at det ikke kan vente til senere. Jeg har ikke planer om at stoppe med de sociale medier, for jeg elsker det. Planen er bare at jeg vil bruge min tid mere fornuftig og stoppe de dumme vaner. Det skal være slut med at dobbelt tjekke alt, slut med pc og mobil samtidig, stoppe med at opdatere siderne flere gange i træk, efter sengetid må jeg max tjekke app's 1 gang og ellers skal jeg generelt bare bruge min online tid mere fornuftigt og stoppe spildtid.

2015 skal være året hvor jeg øver mig i at leve mere irl og bliver mere fornuftig online.

Bruger i også meget spildtid?

19 kommentarer:

 1. Min spildtid på nettet er min ventil, det er al den spildtid jeg bruger på at slappe af i hovedet :). Men jeg fungere faktisk også bedst med at skifte fokus i mellem forskellige ting.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan også sagtens bruge nettet til at slukkede hovedet med, men så er det mere fordi jeg planlægger at det er det jeg skal.. så kan jeg godt sidde i flere timer og spille eller læse blogs. Det er helt okay.. Feks når jeg skal sove kan jeg godt finde på først at tjekke alle sociale medier inden jeg børster tænder osv, så kraver jeg i seng og tjekker igen og nogen gange op til flere gange.. det vil jeg gerne stoppe..

   Knus <3

   Slet
 2. Ikke så meget som jeg har gjort, jeg satte nemlig forbruget ned sidste år, og øver mig stadig i at lade telefonen ligge osv. På den måde har jeg fået tid til en masse andre skønne ting og dét er altså en virkelig dejlig følelse. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber jeg kan øve mig og bliver god til det, jeg er så træt af spildtid.. Dejligt at høre at det kan lykkedes.. :D

   Slet
 3. Jeg er blevet meget bedre til ikke at skule tjekke de sociale medier hele tiden... jeg tjekker sjældent når jeg er gået i seng... selvfølgelig sker det da en gang imellem hvis jeg ligger længe og ikke kan sove... men generelt er jeg blevet bedre til at lægge telefonen inde i stuen når jeg går i seng... så frister den ikke :)

  Jeg havde en lang periode, hvor jeg slappede af ved nærmest at "leve" mit liv på Facebook, og da jeg selv syntes det var for meget deaktiverede jeg min Facebook konto og så indså jeg at jeg faktisk godt kunne undvære at tjekke den nærmest hvert andet minut.. Det gav mig et langt sundere forhold til de sociale medier, og i dag kan jeg godt have adskillige notifikationer fra twitter, facebook osv på min telefon uden at jeg skal kigge, hvad det er før der er gået x antal timer :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber jeg også kan øve mig lidt og slippe af med de dårlige vaner.. Jeg vil gerne være bedre til at leve mere irl og ha mindre spildtid.. Holde fokus på at få det bedre og kæmpe for de gode ting..

   Tak for din kommentar, dejligt at andre også øver dig.. :D

   Knus <3

   Slet
 4. Også jeg har alt for meget spildtid på nettet - det er som regel Facebook, min blogliste eller nyhederne, som jeg opdaterer alt for ofte. Jeg har dog fået for vane at holde mig fra Facebook osv i flere dage ad gangen ind i mellem - det er som regel, når jeg trænger til ro i mit hoved. Jeg vil dog gerne finde den gyldne middelvej, og jeg vil arbejde på at mindske min spildtid på nettet i 2015 :-) Kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at jeg ikke er den eneste som vil kæmpe for mindre spildtid.. Jeg kan godt bruge meget tid på nettet og det er også okay, men jeg vil gerne skrue lidt ned for spildtiden og bruge det mere fornuftigt. :D

   Knus <3

   Slet
  2. Jeg vil bestemt også gerne bruge min tid på nettet mere fornuftigt, så jeg ikke sidder i timevis og trykker på opdater :-D Kram <3

   Slet
  3. Håber vi bliver gode med tiden... vi må øve os. :D

   Slet
  4. Ja, vi må øve os, og så skal vi nok blive super gode til det :-D

   Slet
  5. Det er lidt sjovt... stopper hele tiden mig selv i det.. ha ha

   Slet
 5. Jeg har brugt lang tid på nettet, men har nedsat det. Jeg tjekker som regel først Facebook om aftenen - og da ganske kort. Og så har jeg jo bliggen. Den tager jo også lidt tid. Men som du vil nu,så har jeg også begrænset min tid på nettet. Så bliver der jo bedre plads til andre ting.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg vil stadig bruge nettet rigtig meget og især på mine fridage, men jeg vil virkelig gerne være bedre til at bruge det mere fornuftigt.. Jeg tror også det på sigt vil kunne gi' mig noget mere ro til hverdagene.. synes virkelig jeg har dage hvor live er hårdt og jeg har travlt.. og jeg er endda pensionist. Forstår virkelig ikke hvordan almindelige mennesker klare det. :D

   Knus <3

   Slet
 6. Jeg er begyndt at gøre det mindre om aften efter min veninde er kommet på besøg. Vi sidder oftere og snakker samme eller ser en film.
  Efter jeg har fået en smartphone er det gået næsten helt galt. Jeg kan sidde på computeren og læse blogs eller tjekke sociale medier mens jeg ser youtube på ipaden og spiller et spil på min mobil. Det skal jeg helt klart have stoppet!

  Så god ide, den vil jeg gerne hoppe med på!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan lyn hurtig blive for meget og jeg tænker ikke altid over at jeg har gang i flere ting eller at jeg både sidder på facebook på pcen og mobilen samtidig.. jeg øver mig virkelig og det tager nok noget tid at slippe af med de dårlige vaner, men jeg vil gøre hvad jeg kan.. :D

   Knus :D

   Slet
  2. Det er først nu her jeg er begyndt at tænke over det, så jeg er slet ikke nået dertil endnu.

   Slet
  3. Jeg har tænkt over det længe, men samtidig har jeg brug for den ro internettet kan gi mig. Det kan stoppe nogle tanker og jeg kan skulle for hovedet lidt.. så det er en fin balance for mig.. men spilde min tid helt, det vil jeg alligevel ikke.. :D

   Slet