google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Lækker Fridag.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

27. januar 2015

Lækker Fridag.

Jeg havde en noget sløv start i dag. Vågnede godt nok kl 10, men min krop var åbenbart ikke færdig med at sove, så faldt hurtig hen igen og sov til kl 12. Derefter lå jeg ½ times tid i sengen og tog mig sammen til at stå op. Tænker at det er okay i dag, havde jo besluttet mig for at det var fridag. Ja og på fridage sover man jo længe ikk??

Jeg har været lidt bagud med søvnen så det var virkelig skønt endelig bare at sove helt igennem.

Jeg har det faktisk ret godt for tiden, men har stadig en masse løse ender, jeg ikke får afsluttet, håber de næste par måneder vil sætte en masse på plads. Jeg glæder mig virkelig til det hele er på plads og jeg igen kan koncentrer mig om alle de gode ting og min fremtid. Jeg har masser af drømme og en masse ting jeg gerne vil nå her i 2015, håber virkelig det hele går efter planen.

I dag hygger jeg mig bare på sofaen og ser tv. Ville egentlig har været ude i solen, men lige i dag vandt sofaen. Havde optaget Comedy Aid 2014, så det har jeg fået set i dag og hygge mig med en god juice og fået hæklet lidt. Ialt en rigtig lækker tirsdag. Håber også jeres er god. :D

14 kommentarer:

 1. Dejligt med en fridag ind i mellem, og den juicer er da en god måde at få en masse frugt og grønt indenbords :-) Kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Man skal stadig tænke fornuftigt for der er ca 100 kcal i et stk frugt, men feks i dag hvor jeg stod sent op og ikke rigtig var sulten, så er det godt.. så droppede mine havregryn til fordel for en juice i dag. Jeg har også haft nogle problemer med maven, de mange fibre skal ha rigtig meget væske og jeg skal virkelig vænne mig til den sunde kost.

   Knus..

   Slet
  2. Ja, det skal man selvfølgelig, men det er stadig bedre med en friskpresset juice end sodavand feks - der er i hvert fald ikke så mange vitaminer i cola :-D Ja, du må sørge for at drikke en masse vand så :-) Kram <3

   Slet
  3. Det bedste er at det smager super lækkert.. Håber jeg kan blive lidt bedre til at bruge nogle grøntsager også.. indtil videre har jeg kun brugt nogle gulerødder. :D

   Slet
  4. Der findes jo så mange, der juicer en masse grøntsager. Jeg købte engang en bog om juicer, men fik den aldrig brugt. Gad vide, om jeg har den endnu, for så må du gerne få den :-)

   Slet
  5. Vi har faktisk selv en bog med smoothies og juicer, men må indrømme at jeg ikke er så god til sådanne opskrifter.. de putter ingefær i det meste og det er jeg ikke tosset med.. jeg vil genre bruge de ting jeg har i hytten i forvejen.. og vil helst bruge fantasien.. må prøve mig lidt frem. :D

   Knus <3

   Slet
  6. Det kan jeg godt forstå. Det er da også mest økonomisk at bruge det, I har i forvejen i stedet for at skulle ud og købe alle mulige fancy ingredienser :-) Kram <3

   Slet
  7. Jeg har nok også lidt fordomme om grøntsags juice jeg lige skal over.. ha ha..

   Slet
 2. Der er intet som at vågne, og så bare småhygge under dynerne og så skvatte i søvn igen - heeeerlig luksus.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Der findes bare dage hvor det er det bedste i hele verden.. :D

   Knus <3

   Slet
 3. Jamen, det er jo lige præcis sådan en fridag skal være. Råhygge og at gøre lige, hvad der falder én ind.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg prøver virkelig at holde fokus.. så når jeg beslutter en fridag, så skal det gøres med maner.. men her til aften kan jeg godt mærke at jeg er lidt rastløs, men prøver holde mig i ro.. så må jeg træne i morgen og får det ud af kroppen igen :D

   Slet
 4. Sove + fridag hænger bare godt sammen og sådan er det altså bare! Det er sørme en lækker juice du har lavet dig der, får helt lyst nu!

  HOPELESSWANDERER

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt rigtig.. det var også en skøn fridag og velfortjent.. :D

   Det var virkelig også en lækker juice, er ved at blive lidt grebet af det.. Har også lavet juice i dag med gulerod, æble, rød peberfrugt og ananas.. Den smagte også skønt..

   Knus <3

   Slet