google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Forbedret udgave af mig selv
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

28. januar 2015

Forbedret udgave af mig selv

Jeg indrømmer det gerne, bloggen her og min måde at skrive på er 120% en forbedre udgave af mig selv. Jeg er langt mere åben i virkeligheden, mere sårbar, mere hysterisk, mere sensitiv, mere følsom og generelt mere kompliceret irl(In Real life) end jeg er her på bloggen. Der er rigtig mange ting, jeg ikke deler her og lige så mange ting, jeg ikke synes høre hjemme på nettet. Nogen mener måske jeg er for åben og andre mener 100% at jeg skal lukke mere op. Det vil altid være en hårfin balance for mig og det kræver altid overvejelser, før jeg skriver. Der findes helt sikkert dem, som bedst kan li mig her på bloggen og det er også fair nok, men man får kun en del af mig, ikke hele pakken. Ja og min personlige mening er at selv om jeg er blogger og selv opfordre til at man læser med, så vil jeg også gerne ha kontakten ude irl. Jeg mærker tydeligt at folk ikke længere spørger til hvad jeg laver og hvordan jeg egentlig har det, det er et af de tydelige tegn på at de læser med her på bloggen. Det er en af de konsekvenser jeg hader aller mest ved at være blogger.

4 kommentarer:

 1. Jeg synes at du er åben her på bloggen, og du er en af sejeste kvinder jeg kender. Og jeg kender godt til det der med at man lige skal tænke en ekstra gang eller overveje hvilken billeder man smider op på bloggen. For jeg ved at der er en del venner og familie medlemer der læser med. Så jeg ved hvordan du har det, når folk ikke spørg om min hverdag, eller hvordan det går. Men jeg elsker at blogge, og vil nok aldrig stop med det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, hvor er du sød, det varmer.. <3

   Jeg tror heller ikke jeg nogen sinde kommer til at stoppe med at blogge, gør det mest for min egen skyld. Det er sundt at kunne kigge tilbage og se den store udvikling..

   Knus <3

   Slet
 2. Jeg tror, at alle os der blogger, er klar over, at det er en redigeret virkelighed af os selv. Jeg har det ligesom dig, at det er ikke alt, der kommer ud i æteren. Der er mange ting, der bestemt ikke kommer ud.
  Så selvfølgelig er det ikke 'hele dig', vi møder her. Men det er det grundlag, vi mødes på.

  Men det med familie og venner. Jo. Kender det godt. Jeg ved, at nogle af dem læser den, men de kommenterer aldrig. Hverken på bloggen eller i real life.
  Da min datter er lidt bekymret for, om nogen af hendes veninder skal læse min blog, så er jeg også omhyggelig med, hvad jeg skriver, når jeg nævner hende. Og hun godkendte det billede, jeg fik lov at lægge ud, da hun var model til en trøje.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er dejligt at der er andre som ved hvad jeg snakker om, som også forstår at det er en naturlig del af at være blogger.. :D

   Ja man skal huske at tage nogle hensyn, især når det omhandler børn.. Jeg spørger også altid inden jeg deler billeder af andre.. :D Det synes jeg man skylder.. man kan aldrig spørge for meget..

   Har faktisk også en veninde der ind imellem får lov til at godkende nogle indlæg inden jeg deler dem. Jeg har tit svært ved at finde ud af hvor min grænse går, så det hjælper hun med :D

   Knus <3

   Slet