google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: #BloggerAdvent - De sidste pakker skal sendes.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

23. november 2014

#BloggerAdvent - De sidste pakker skal sendes.


Så er det ved at være tid, for at få sendt de sidste pakker afsted. Sidste år var der desværre 2 pakker, som kom lidt for sent, og det håber jeg vi kan undgå i år. Håber i alle sammen har været i kontakt med personen, i skal sende til og også den, som skal sende til jer. Hvis ikke, så smid en kommentar her evt med din mail eller anden kontakt information. Alle pakker skulle gerne være sendt afsted i morgen, for at vi kan være helt sikre på at de når frem.

Advent er lige om hjørnet og hold nu op, hvor jeg glæder mig. Pt er det virkelig det som jeg glæder mig aller mest til, i hele December. Jeg er såå glad for at i vil være med og glæder mig til at se, hvad i alle sammen får. Det bliver bare den fedeste #BloggerAdvent. Jeg har sagt det før, men nævner det lige igen, jeg vil køre dette som en fast tradition på bloggen hver år, det er simpelthen så hyggeligt og det giver mig så meget glæde.

Har du sendt din pakke afsted og har du fået en??

8 kommentarer:

 1. Jeg valgte jo at lave en til mine bedsteforældre, som de fik med hjem igår.. Så her mens der blev lavet mad ringede de til mig! De ville bare fortælle hvor glade de var for den og at jeg da kendte dem sååå godt og de var sååå glade osv.. Øøøh, hehe bedste det er først 1. Advent på næste søndag ;) men jeg nænnede ikke at sige det til hende, for de var SÅ glade og min bedstefar har det ikke så godt pt, så de ville blive sååå flove! Men glade blev de og det er GULD værd :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er det bare en fantastisk ide, har aldrig tænkt over at man kunne gøre det for sine bedsteforældre.. Mine vil ikke rigtig modtage noget, så det er lidt svært..
   Lækkert at de blev sååå glade selv om de har snydt lidt.. ha ha Hvor er det sødt..
   I den alder kan man vidst tillade sig alt..

   Knus <3

   Slet
  2. Hehe ja! Og jeg gav en til min mor idag og hun så også glaaad ud! Hun var lidt øv der, så valgte at løfte hendes humør med den :)

   Slet
  3. Hvor skønt, sådan nogle gaver er extra gode.. De der som ingen forventer og som kommer på det rigtige tidspunkt.. <3 Du er dejlig.

   Knus <3

   Slet
 2. Jeg har sendt min adventsgave til #BloggerAdvent, men har ikke fået en endnu... kunne dog se at den vist var undervejs, så ingen panik her endnu :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Super, synes det er lidt svært at danne sig et overblik, men håber da de fleste har tjek på det :D

   Knus <3

   Slet
 3. Nu fik jeg også sendt pakken til Gulde :-) Jeg har ikke selv modtaget en pakke endnu, men der er jo stadig længe til søndag, så den skal nok nå at komme :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt at du fik den afsted.. :D
   Jeg har heller ikke selv modtaget en pakke endnu, men som du siger er der længe til søndag.

   Jeg er så spændt på om alle når det til tiden.. :D
   Har dog snakket med de fleste og tror de når det.

   Knus <3

   Slet