google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Vi fik taget billeder i går.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

23. november 2014

Vi fik taget billeder i går.

Sådan så vi ud i går, lige inden vi skulle ud af døren og til Kolding. Et hurtig selfie, men er vi ikke søde. Synes godt man kan se i mit blik at jer er lidt utryg ved situationen, men alt gik godt. Vi fandt til Kolding og vi fik taget nogle rigtig gode billeder.

Jeg havde vundet et gavekort ved Maria, til en fotografering. Desværre var der ikke noget sted på Fyn, så vi måtte en tur til Kolding. I prisen fulgte der faktisk kun 1 billede med, men vi udvalgte ialt 4 og måtte så punge ud selv. Det var en god oplevelse, men også dyrt. 995 kr kom vi af med. Vi får printet 6 billeder og modtager dem også digitalt. Det er jo næsten det samme som gavekortets-værdig og det er efter min mening lidt frækt at man skal betale så meget pr billede. Spurgte endda om de ikke havde nogen tilbud. Altså feks 5 billeder for en pris, men nej det fandtes ikke hos dem. Vi mener bestemt at billeder er gode og vil også gerne betale, men som sagt synes jeg det er lidt frækt, når det nu var noget jeg havde vundet. Vi kunne selvfølgelig bare ha nøjes med det ene billede som var gratis, men hvor tit er det lige man bliver fotograferet.

Jeg er stolt af at jeg klarede det så godt og at vi fik nogle gode billeder ud af det, på trods af en udgift, vi ikke lige havde regnet med. I min verden er 1000 kr mange penge, især her op til Jul. Lige nu glæder jeg mig bare helt vildt, til at se billederne og skal ha fundet et par rammer. 2 af billederne er til en lille extra julegave.

I går aftes blev min aftale desværre aflyste, så jeg blev hjemme ved Søren. Vi slappede bare af og hyggede os. Han havde planlagt nacho til sig selv, så jeg måtte selv lige finde på noget mad. Det blev til en dejlig stor karbonade, med grøntager, kartofler og bearnaise.. Det smagte bare alt for godt. Søren kan ikke li' karbonader, så det er med at få det, når chancen er der.

Jeg eeeeelsker karbonader og den smagte virkelig helt perfekt. Det var på ingen måder sundt, men jeg trængte. Jeg må bare træne lidt extra i den nye uge.

I dag skal jeg ha frikadeller og Søren spiser rester af sine Nacho's. Han kom til at lave alt alt for mange. Mon ikke det er en undskyldning for at få det i to dage??? Ha Ha..

Nu vil jeg lave  mig en kop te og slukke lidt for tankerne, jeg har været lidt på overarbejde psykisk, der sidste par dage. 

Håber i nyder weekenden :D

10 kommentarer:

 1. Det lyder godt nok som en dyr omgang, også lidt frækt gjort af dem. Men godt at havde en god oplevelse <3

  Jeg synes at din mad så vildt lækkert ud på din snapchat. Havde du puttet eller andet oven på bøffen, altså udover det man normalt gør med dem? Synes det så sådan ud, men nu gik det også hurtigt med at se billedet, fordi vi skulle spise.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber virkelig de billeder bliver mega gode og er det hele værd.. :D

   Det er ikke en bøf men en karbonade. så det er bare paneringen du kan se, tænker jeg. :D

   Knus <3

   Slet
  2. Det håber jeg også, men mon ikke de bliver det, når det er jer der er på dem ;)

   Det kunne jeg godt se, jeg troede bare at der var noget på dem. Men må havde været optaget af min and :P

   Slet
  3. Hvor er du sød, det var virkelig sødt sagt.. synes nu også vi er et sødt par, hvis jeg selv skal sige det. :D

   And er også langt vigtigere end mine mad billeder.. ha ha :P

   Slet
 2. Synes godt nok også det er frækt.... og især når den pris i selv betaler for de ekstra billeder, nærmest er det samme som selve fotograferingen og 1 billede kostede... men de ved jo godt, hvordan de skal tjene pengene...

  Karbonader er bestemt ikke dårlige... min far gider ikke spise dem, fordi de ikke smager af noget (siger han), så når han er på arbejde inviterer vi nogle gange min mor og min lillebror herud og spise karbonader...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de vidste godt hvad de ville ha af penge for de billeder, så nu er jeg bare extra spændt på hvorden de er når vi får dem.. Kan slet ikke vente.. :D

   Karboner er jo meget forskellige.. og jeg kan godt gi din far lidt ret, nogen gangen kan de mangle lidt smag og jeg har derfor virkelig gjort mig umage for at lære hvordan de bliver bedst.. jeg kommer godt med salt og peber i kødet og lader et hvile i ½ times tid, så steger jeg dem guldne på panden og så får de til sidste en tur i ovnen.. og så skal man huske at de gerne lige på hvile et par minutter når de er kommet ud af ovnen.. men tror egentlig kun det kan lade sig gøre på den måde når man laver rigtig store karbonader.. min vejede over 200 gram.. ha ha.. :P

   Knus <3

   Slet
  2. Så meget kan jeg ikke spise :) en karbonade på max 100 gram er mere end jeg kan spise, så jeg er ikke så dyr i mad :)

   Vi plejer at komme salt og peber i, og så panerer vi dem i rasp med lidt salt, peber og evt andet krydderi. Og så bliver de gode :)

   Slet
  3. Jeg panere også.. glemte jeg sige det.. ha ha.. selvfølgelig også med krydderier i..

   Det tog lidt overhånd med den kæmpe karbonade.. jeg har ikke fået det i 1000 år.. ha ha

   Knus <3

   Slet
 3. Det er desværre meget dyrt at få taget fotos hos en fotograf i deres studio.
  Da min datter blev konfirmeret kostede det tæt på 3000 kr. for nogle ganske få fotos endda i lille størrelse.
  Men til gengæld var det en dygtig fotograf, et godt sudio, en god kvalitet af fotos og en smuk oplevelse, som har givet os, min datter nogle evige minder.
  Og minder som holder evigt, kan være dyre.
  Men en psykolog tager ca. 1000 kr. i timen, så hvis man skal sammenligne der, så..............
  En advokat tager ca. 2500 kr. i timen, så.........................
  Man skal selvfølgelig vurdere op oplevelsen og udbyttet er det hele værd.
  Personligt synes jeg at det er pengene værd :-)
  Jeg er kun selv blevet fotograferet en gang ved en rigtig fotograf i Profilfoto og fortryder aldrig de penge jeg har betalt for det smukke minde.
  Knus og hilsner fra Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jo ikke fordi jeg ikke vil betale for god kvalitet, men synes måske godt, de kunne ha givet en god pris på billederne, nu hvor vi faktisk havde vundet et gavekort.. Fekst 5 billeder for en pris.. Synes det er sært at vinde og så stadig skulle bruge næsten lige så mange penge ved siden af.. så skulle gavekortet hellere hedde noget med 50% rabat. :D

   Jeg er dog rigtig glad for at vi fik taget billederne og kan næsten ikke vente på de kommer. Det er nok først der jeg virkelig forstår hvad det er vi oprigtig har betalt så meget for. Jeg fortryder ikke vi har brugt pengene, men det var en udgift jeg ikke lige havde regnet med..

   Knus <3

   Slet