google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Hvad skal jeg med Facebook..
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

25. november 2014

Hvad skal jeg med Facebook..

Jeg har længe været træt af Facebook og kan godt mærke at jeg bruger det mindre, men jeg kommer nok aldrig til at slippe det helt. Jeg hader at man ikke må sige sin mening, uden at fornærme nogen og at man hele tiden skal være fornuftig, fordi der er børn, familie og sarte sjæle.

Den anden dag fortalte min veninde mig, om en lukket gruppe, hvor man gerne må tale med store bogstaver, svine hinanden lidt til og komme med vred ligegyldig brok. Kan sige at jeg har forelsket mig og at det er en kæmpe befrielse at kunne skrive netop det, jeg tænker, uden at forklare. Helt uden at nogen bliver sure eller fornærmet. Ofte sviner de bare en lidt til, men i den gruppe, ber man fandeme selv om det og det er sku godt. Jeg kan mærke at det er super sundt for min vrede at lukke op for ventilerne og lukke lidt damp ud, sådan et sted.

Jeg ved godt at jeg skal passe på og på en dårlig dag, skal jeg holde mig langt væk. Dog er det pt en god øvelse i at styre noget vrede og få lov til at råbe et sted. Skoven virker ikke for mig.

Pludselig tror jeg at jeg har fundet meningen med facebook igen og tilbage er der kun at sige:

Luk nu for fanden røven Jeanette og skrid i seng..!!  :D

2 kommentarer:

 1. Jeg har også tit overvejet at deaktivere min Facebook, for jeg er ved at være en smule træt af det, ligesom dig... men omvendt, så spiller jeg nogle spil derinde, og dem vil jeg jo helst ikke undvære...
  så indtil videre beholder jeg den :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Facebook er desværre ikke det samme mere og synes der er alt for mange links til alt muligt andet.. Det er ikke så tit folk deler en status mere..

   Faktisk så spiller jeg ikke engang på Facebook mere, det gjorde jeg ellers meget engang.. :D

   Knus <3

   Slet