google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Jeg er selv min bedste behandling.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

8. november 2014

Jeg er selv min bedste behandling.

Jeg er selv min bedste behandling

De sidste par uger har virkelig været psykisk og fysisk hårde for mig. I har nok kunne fornemme det på mine indlæg, her på bloggen. Jeg var virkelig blevet presset helt derud, hvor det ikke er sjovt mere. Jeg håber virkelig at det nu er slut og jeg er klar til at sætte ind med hygge, smil, selvforkælelse og terapi. Jeg er selv min bedste behandling og jeg kender efterhånden mit sind og min krop så godt at jeg selv bedst ved, hvad der skal til for at komme op af hullet igen.

Jeg har de sidste par dage, undret mig over en summen i mit hoved. Jeg var nervøs for, om jeg var ved at få tinnitus. Tidligere i dag fik jeg så en tanke: Kan man få psykisk-tinnitus. Jeg prøvede at google lidt og det viser sig så faktisk at man godt kan få noget tinnitus og summen i ørerne, hvis man bliver presset psykisk. Jeg har ikke nået at læse så meget om det endnu, men synes det er lidt vildt, hvor meget den her tur, har påvirket mig både psykisk og fysisk. Heldigvis er den der summen der ikke hele tiden og jeg tænker den går væk igen, når jeg får det lidt bedre.

Nu skal vi ha ryddet lidt op efter aftensmaden, som var forloren hare og så skal vi hygge. Jeg har en fræk aftale med en flaske asti og så kommer der Danish Music Awards. Der her bliver bare en perfekt lørdag aften. Kan mærke jeg er ved at få det bedre igen..

Håber i nyder jeres lørdag.. <3

2 kommentarer:

 1. Medicin kan også give tinnitus og summen i hovedet. Jeg har det også, og det er nemlig lige til at blive skingrende skør af at høre på. Så hellere Medina, der synger live :D ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg får ingen medicin så det kan ikke være det.. Det må være alt det her psykisk stress jeg har haft se sidste par uger. Heldigvis er det der ikke hele tiden, det kommer og går, men stadig mega træls.. Jeg synes alle elektriske apparater er mega irriterende for tiden.. de larmer jo konstance.. ha ha ..

   Er du nu helt sikker på det med medina??? ha ha

   Knus <3

   Slet