google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Elsker Julen, men men men...
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

21. december 2014

Elsker Julen, men men men...

Kalenderen siger nu d. 21 December og klokken er 00:18. Jeg ligger på sofaen og prøver bare at være til. Jeg må indrømme at selv om jeg elsker julen, så er det den tid på året, som oftest koster flest kræfter. Jeg har det ganske enkelt helt af helvede til, netop nu og selv om jeg glæder mig til jule hygge med familien, andesteg og gaver, så er jeg allerede ved at gi' op. Det hele er for overvældene og jeg glæder mig helt ærligt, lige så meget til det hele er overstået.

Jeg kæmper virkelig i disse dage, for at finde noget Julefred og for at komme igennem det hele på den bedst mulige måde. Jeg havde drømt om en jul, helt uden forstyrrelser, men det bliver desværre ikke i år. Det skal dog ikke hindre mig i at kæmpe videre. Heldigvis er det hele overstået om nogle dage og så kan jeg trække vejret lidt igen... forhåbentlig.

Nu er klokke 00:54 og jeg hænger stadig bare ud, med en krop der kun kan trække vejret til dobbelthagen og en kvalme, der kan få selv den klammeste til at kaste op. Jeg vil prøve om jeg kan få noget søvn og så glæder jeg mig til at se nogle søde mennesker i morgen, til en lækker søndags frokost.

4 kommentarer:

 1. Glædelig 4.advent søde Jeanette :-)

  Jeg er så ked af at høre, at du ikke kan finde julefreden.
  Nogle gange mangler hjernen nogle signalstoffer. Du kan hjælpe den på vej med en magnesia, en B 6 vitamin og en kalk før nattetide sådan livet frem.
  Du kan læse mere på læge Carsten Vagn-Hansens hjemmeside: www.radiodoktoren.dk
  Jeg fik også alvorlig hjernerystelse og en traumatisk hjerneskade ved den ulykke jeg var ude for og så fik jeg PTSD og depression, fordi jeg blev groft overfaldet på mit arbejde. Jeg har også indre uro/stress.
  Jeg fik hjælp gennem lægen Carsten :-)

  Jule knus fra Tina og hilsner fra Maria
  "En verden af kunst"

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har ikke mistet håbet endnu, jeg vil sååå gerne finde noget julefred, men det er svært..
   Jeg har faktisk de sidste par dage tænker på om jeg kan ha fået noget PTSD. Det er som om min krop virkelig går i panik ved bestemte ting lige pt.. Det er nok jeg ikke har mærket på den måde før..

   Jeg er hele tiden i kontakt med Psyk og de er guldværd.. De kender mig bedre end nogen anden efter mange års behandling.

   Tak for dine søde ord..

   Knus Jeanette

   Slet
 2. Jeg er ked af, at du har det så skidt for tiden. Jeg håber virkelig, at det bliver bedre engang i det nye år - for os begge <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber det bliver bedre når der kommer mere ro på.. Det er bare træls at det hele skal ramle sammen med Julen, men jeg prøver så godt jeg kan.. Jeg har haft et kæmpe panik-anfald her i eftermiddags.. Det er utrolig at jeg pt bliver så påvirket..

   Kæmpe Kram herfra..
   Jeanette

   Slet