google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Har i savnet mig..?
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

28. december 2014

Har i savnet mig..?

Har i savnet mig..?? Det håber jeg lidt..

Er jeg ikke bare en fin lille psykopat-giraf.. Ha Ha..

Jeg ser sgu noget syg ud på det billede. :D

Jeg har ikke skrevet her på bloggen i nogle dage og det har jeg det egentlig ok med. Jeg ville så gerne ha' gennemført min Jule Blog Challenge, men sådan gik det ikke.

Min jule-aften er for mig faktisk ikke rigtig værd at snakke så meget om. Det endte med dumme ord, et angst anfald og tåre langt ned i sovsen. Jeg er faktisk stadig enormt rystet over at vores juleaften endte sådan, men jeg er nød til at bruge mine kræfter på bedre ting.

1. juledag var jeg sammen med min Svigerfamilie og de er virkelig gode til at få mig på bedre tanker. De tager mig 120%, som jeg er og det var virkelig lige det jeg havde brug for. Jeg gav totalt slip og blev bare så fuld. Jeg ser måske ret farlig ud på billedet, men jeg var så sød. Jeg fik så mange dejlige kram og søde ord at jeg måtte fælde et par tåre. Men det gør ikke noget, så længe det er sammen med mennesker, som kan li' mig for den jeg er og som støtter mig. Det var simpelthen den sjoveste fest jeg har været til længe, det kan jeg leve højt på i lang tid.

Klokken er netop rundet midnat og datoen siger nu d 28. Det er lidt pinligt, men det er faktisk først nu, jeg ikke har tømmermænd mere. Når man vælger at drikke Gajol-Frugt-Salat med svigerfamilien, så bliver man åbenbart rigtig syg. Det har helt bestemt været alle tømmermændene værd. Jeg havde ikke angst til selv julefrokosten, men det sidder i kroppen igen nu. Jeg kan mærke det hele tiden og det gør mig så ufattelig træt. Samtidig har jeg svært ved at sove. Jeg vågner utrolig mange gange om natten og må gispe efter luft. Jeg ved det bare er en periode, men hold nu op, hvor er det svært. Jeg kan seriøst ikke huske, hvornår jeg sidste har mærket angsten så meget.

Jeg har ikke fået sagt glædelig jul til alle dem, som er i mine tanker, men har simpelthen ikke kunne, alle de ting jeg gerne vil. Jeg vil gerne slutte af med at sige glædelig jul til alle jer, som følger med her. Jeg sætter rigtig stort pris på at i læser med og det varmer altid, når der ligger en kommentar fra jer. Jeg har bloggen for mig egen skyld og forventer på ingen måde at folks skal ha' ondt af mig. Jeg deler gerne af mig selv, men der er også ting som jeg ikke siger eller skriver om. Den her blog er for at minde mig selv om, hvad det er jeg kæmper med og går igennem. Det er dog et kæmpe bonus at i kigger med. Jeg håber det på sigt kan gi' en bedre forståelse. Jeg har dage, hvor jeg overvejer at spærre min blog eller helt slette den. Dog giver den mig så mange muligheder at jeg endnu ikke har gjort det og tror heller ikke jeg kommer til det. Jeg har dage, hvor jeg bliver ked af at folk godt kan læse med her, men ikke snakke med mig irl. Jeg har dage, hvor jeg drømmer mig selv lang væk. Jeg har ingen ide om, hvor livet føre mig hen, men en ting er jeg sikker på. Jeg vil kæmpe til det sidste, gøre alt for at få et godt og lykkeligt liv, sammen med mennesker, som vil mig noget godt.

Husk at pas godt på jer selv og jeres kære.. Glædelig Jul og Godt Nytår..

14 kommentarer:

 1. Et stort og rungende JA jeg har savnet dig og tænkt så meget på, hvordan du havde det, så det er skønt at stå op til det sjove foto af dig :-)

  Dejligt, at du har din gode svigerfamilie <3

  Kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er det dejligt at høre..
   Det foto er faktisk ret pinligt, men det var pisse sjovt.. :D

   Den svigerfamilie er virkelig guld værd.

   Knus <3

   Slet
 2. Selvfølgelig har du været savnet <3

  Er ked af at høre, at du ikke havde en særlig god juleaften... det havde jeg håbet du ville få ovenpå det år du har haft...

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at være savnet.. og ja det var en skod aften, men nu kan det kun gå en vej. :D

   Knus <3

   Slet
 3. Glædelig bagjul Jeanette hvordan din jul så end gik.
  Som regel går det ikke som præsten prædiker, men så går det på en anden måde og som du siger, bare du er holdt af og de mennesker du er sammen med vil dig det gode.
  Vi havde en stille jul, blev ikke fulde, selv om det ku måske nok havde været sjovt.
  Knus søde :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Glædelig forsinket bagjul til jer også..
   Ja de sidste 3 måneder af 2014 har skubbet til mig, men nu kan det vidst kun gå en vej. :D
   Engang imellem har jeg bare brug for at give slip på min kontrol, men det koster prisen bagefter..
   Tømmermænd og angst i lange baner..

   Krammer.

   Slet
 4. Jeg har savnet dig! Tænkte faktisk på dig så sent som igår, hvornår man mon hørte fra dig :).
  Håber at den gode julefrokost, opvejede den dårlige jul.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mig slipper i ikke så let af med.. :D
   Den julefrokost var det hele værd.. Det kostede et par dage med tømmermænd og mere angst bagefter, men nu kan det kun gå en vej..

   Knus <3

   Slet
 5. Selvfølgelig var du savnet! Men der er ingen, der siger, at man SKAL skrive hver dag - det er jo lige præcis op til én selv. Det er DIN blog, som du suverænt bestemmer over. Både hvad angår indhold og hvor ofte.

  Jeg håber, at du har fået det bedre. Det er dejligt, at du har en god svigerfamilie, du kan føle dig tryg i.
  Rigtig glædelig jul til dig og dine.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg skriver altid kun her på bloggen når lysten er der.. Man kan tydeligt mærke hvis personen bag gør det af pligt og ikke fordi lysten er der.. Jeg har stort set altid lyst til at blogge, men kræfterne er små i disse dage.. :D

   Rigtig glædelig bagjul og godt nytår.. :D

   Slet
 6. Øv, at din juleaften endte sådan, søde. Jeg husker selv tydeligt sidste år, da min endte på samme måde.
  Jeg er glad for, at du fik en god fest til julefrokosten alligevel - det havde du vist også brug for :-)
  Knus og tanker og rigtig glædelig jul. Og godt nytår <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvorfor er alle mennesker så over sensitive i julen, det er jo ikke bare os med en diagnose.. Jeg burde faktisk holde mig helt fra familie i julen, det giver sku for mange besværligheder.. men det er svært når man så gerne vil..

   Rigtig glædelig bagjul og godt nytår.. <3

   Knus <3

   Slet
 7. Jeg er glad for at din julefrokost gik så godt.
  Godt nytår og jeg håber du snart får det bedre igen.

  Jeg er her ikke på bloggen og læser med fordi jeg har ondt af dig men fordi du skriver spændende og interessante ting. Og så er det dejligt at vide at jeg ikke er den eneste i verden med angstanfald selvom det tit føles sådan.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for dine søde ord.

   Mit mål er netop at dele så meget af mig selv som jeg nu engang kan. Ville tit ønske jeg kunne være mere ærlig, men der er bare familie ting som jeg ikke synes høre hjemme på en blog eller på nettet generelt.

   Skønt at du alligevel finder noget forståelse her :D

   Krammer <3

   Slet