google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Hudorme værktøj.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

9. december 2014

Hudorme værktøj.


Hvor fanden skal jeg lige starte her. Ha Ha.

Jeg har denne vinter været ret plaget af hudorme og har indtil videre, testet en del rense produkter, næsestrips og ansigtsmasker osv. Dog er min hud meget sart, så jeg passer meget på med, hvad jeg stopper på min hud. Jeg kan desværre ikke få bugt med de dumme sorte hudorme, så nu har jeg bestilt sådan et sæt med hudorme værktøj på e-bay. Det lyder og ser ret dramatisk ud, men så slemt er det ikke. Jeg gad ikke købe noget billig kina-lort, så valgte dette sæt fra England. Det koster mig 110 kr med fragt og det er egentlig mere end jeg havde regnet med, men nu er det købt. Jeg har læst stolpe op og ned om emnet og det virker som om at værktøj, skulle være den bedste langsigtet løsning.

Planen er så at jeg vil tage et godt damp bad, smører lidt citronsaft med natron i ansigtet og så ellers skrabe hudormene ud, meget forsigtigt. Det er flere af de værktøjer som er med i sættet, som jeg nok aldrig kommer til at bruge, men det var det bedst sæt, jeg lige kunne finde. Tror faktisk kun jeg kommer til at bruge den som ligger i midten. Sættet skulle komme tidligst fredag, men nu må vi se, hvornår det dukker op.

Kender du noget til emnet og har du selv prøvet sådan et værktøj?

2 kommentarer:

 1. Da jeg var barn havde mine forældre et tilsvarende hudorme værktøj, som de syntes hjalp dem.
  Jeg har aldrig døjet så meget med uren hud, men har sart hud, så tåler ikke for mange masker.
  Vi bruger engang imellem Black Head Killer masken fra LuxStyle, den er effektiv.
  Ellers gør som jeg, det er også godt: Tag ca. 15-20 gram gær og rør ud i lidt vand og påsmør som maske i ansigtet, lad sidde til den er helt tør og tag den så af.
  Gær er godt for din hud og den kan en sart hud tåle :-)

  Jule knus fra Tina
  ps. Maria ligger 3.advent giveaway op i dag, hvor der kan vindes ansigtsrens osv. Du kan jo prøve lykken.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har normalt heller ikke problemer med det, tror det er fordi jeg normalt går i svømmehallen om vinteren. Det har jeg ikke gjort i år.. Eller også er jeg bare ved at blive gammel :D
   Min hud er også meget sart og derfor har jeg ikke turde prøve med den sorte maske endnu..

   Nu prøver jeg det her værktøj og så må jeg se. :D

   Knus <3

   Slet