Jeg har i dag prøvet at lave fyldte auberginer for første gang. Og jeg
må sige at jeg personligt blev lidt små forelsket. Har dog fundet ud af
at aubergine-skallen, ikke er værd at spise. når man laver det på den her
måde, men ud over det, så smagte det virkelig himmelsk. Selve
aubergine-kødet var blandet i fyldet og det gav virkelig en overraskende
lækker smag.. Jeg brugte en opskrift fra ugebladet Søndag og den kan
ses her: Fyldte Auberginer.
Vi lavede en dobbelt portion, så der er også rester i morgen. Det blev
også til små ændringer, feks lidt flere krydderier og vi kom rød
peberfrugt i, i stedet for selleri, som der ellers står. Det er ikke sidst gang jeg laver det. Mums..
Ser rigtig lækkert ud! Jeg ELSKER fyldt aubergine! :P
SvarSletDet smager bedre end jeg havde regnet med og vi har lavet så der er også er rester til i dag.. :P
SletJeg elsker aubergner på alle forskellige måder. Bruger dem tit som tilbehør sammen med løg og en dåse tomater. Så fungerer de også som 'smørelse'. (1 aubergine, 1 hakket løg og 1 dåse tomat) Nammenam.
SvarSletDet lyder super lækkert.. skær du dem bare i tern med skal og det hele??
SletKæresten er ikke lige så fascineret at aubergine som mig, men han vil stadig gerne prøve..
Knus <3