google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Prøver.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

19. januar 2015

Prøver.

Jeg har brugt mandagen på at hygge på sofaen, se film, kigge på sne som daler og har fundet hækle-tøjet frem igen. Jeg er nød til at finde ud af, hvordan mit håndled har det. Jeg kan mærke at jeg får ondt, når jeg bruger det og det er ved at være ret belastende. Jeg har i dag hækle lidt. Bare et par minutter af gangen, for at se om det er noget jeg kan. Må ærligt indrømme at det ikke tegner alt for godt. Jeg får hurtig ondt og må stoppe. Jeg har tænkt på at prøve om jeg kan træne mit håndled lidt op, over de næste bare dage, men hvis det her fortsætter, så må jeg til lægen igen. Frygter den operation, men jeg er så træt af at få ondt, hver gang jeg bruger hånden.

2 kommentarer:

 1. Øv hvor træls med sådan et håndled. Det er bare så hyggeligt at sidde med et håndarbejde, så jeg håber, at du få hjælp til det. Så vidt jeg ved, at sådan en operation ikke noget stort indgreb.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg fandt jo ud af at jeg næsten gik i trance og kunne stoppe nogle tanker når jeg hækler, men lykken varede kort.. Jeg fik behandling i ca 8-10 uger ved en fysioterapeut og det gik bedre, men det er stadig ikke væk her 2 måneder efter og har forsøgt at passe på.. Og når jeg bruger hånden kan jeg med det samme mærke det.. tænker at længe må sende mig videre til en rigtig undersøgelse.. Har også hørt at det ikke er et stort indgreb, men det kan vidst ikke gi garanti for at det vil vare evigt og der kan også være komplikationer ved sådan en operation, så de passer lidt på sagde lægen. Nu er der gået noget tid og det er der stadig så nu må vi se. Kender mangel som er utrolig glad for at de har fået operationen..

   Knus <3

   Slet