google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Fynske Rappenskralder på Tur.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

7. februar 2015

Fynske Rappenskralder på Tur.

Jeg har brugt hele fredagen sammen med denne sydfynske djævel. Hun var dog noget mere rolig, efter hun var blevet fodret.. Ha Ha..

Ej, spøg til side, vi har brugt ca 8 timer sammen i Odense i dag, men det føles virkelig ikke som så mange timer. Først shoppede vi lidt i Odense Centrum, spiste lækker frokost på The Burger, shoppede lidt mere og derefter var vi både i Bazaren og i Bilka. Min mobil siger faktisk at vi har gået næsten 5 km, så lidt motion blev det da også til.

Jeg er utrolig overrasket over, hvor godt vi klinger med hinanden og vi er faktisk mere ens, end jeg først havde antaget. Vi er nogle utrolig søde Fynske Rappenskralder. Dagen i dag har givet mig endnu et super minde og en masse nye positive indtryk, det var seriøst lige alt det jeg trængte til. Jeg føler virkelig jeg kan være mig selv i hendes selskab og det er fantastisk.

Jeg har flere gange hørt om The Burger, men jeg har bare ikke nåede at være derinde, så da vi gik forbi i dag, var vi ret enige om at det var et godt sted at spise frokost. Jeg tør næsten ikke indrømme det, men vi fik faktisk slet ikke burger. Ja, jeg ved godt at vi burde skamme os. Jeg fik en sandwich med tun-mousse og Gizmo fik en med grillet laks. Det var alle pengene værd og kunne godt gå hen og blive et af mine nye yndlings steder i Odense.


Det eneste negative jeg har at sige om hele dagen, er nok at vi har brokket os alt for lidt og at vi ikke kunne spise op. Ja og så skal vi nok lige ha lært Gizmo af kigge bus-planer.. Ha Ha.. Måske nogen melder sig frivilligt til at gi' hende et kursus. Ha Ha... Tak for en pragtfuld dag søde. <3

12 kommentarer:

 1. Hvor ser det hyggeligt ud! Jeg synes at det er fantastisk at i laver sådan nogle ture. Maden ser rigtig lækker ud. Lidt sjovt at ingen af jer købte bruger, når det er sådan et sted. Må lige notere det bag øret, hvis jeg en dag skal besøger byen

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er super hyggeligt og jeg kan mærke at vi begge har godt af det. Vi klinger super godt..

   Det gode er at vi så har burger tilgode.. mums..
   Det ligger vidst også i kbh.. :P

   Knus <3

   Slet
  2. Uh gør der? Der må jeg lige undersøge. For der kommer jeg en del mere til en på fyn :)

   Det er dejligt at i har det så godt sammen

   kram <3

   Slet
  3. Ikke inde i kbh, men du kan se hvor her: http://theburger.dk//pages/kontakt.php

   Slet
 2. Det har været en rigtig skøn dag. :D Og kan kun give dig ret - det er dejligt at vi fungerer så godt sammen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at vi er så enige om netop det.. ha ha.. Selv om vi klinger så godt, så er det jo alligevel langt fra alt vi er enige om og det er fedt.. elsker at man også kan ha hver sin holdning og at det bare er ok..

   Knus <3

   Slet
 3. Dejligt indlæg og godt at I to unge damer kan nyde tiden sammen :-)
  God weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bare lettere når jeg ikke føler jeg skal anstrenge mig for meget for at være social.
   Det er noget jeg i forvejen kan ha ret svært ved ind imellem.

   Rigtig dejlig weekend til dig også

   Knus <3

   Slet
 4. Det lyder skønt med en venindehyggedag sammen. Shopping, spise og så mere shopping. Sådan.
  Der er nogen mennesker, man bare falder i hak med. De venskaber er guld værd.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det med veninde er ikke noget jeg gør så tit i min hverdag, jeg har ikke samme sociale behov som mange andre. Men når jeg gør det, skal det også gøres ordenligt. ha ha...

   Knus <3

   Slet
 5. Det lyder til at det har været en rigtig dejlig dag, I har haft (:

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en super dejligt dag, det er ikke noget vi gør så tit, men jeg nyder virkelig når det sker. :D

   Håber du har en skøn weekend.

   Knus <3

   Slet