google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Bøvl med ryggen, men skøn spontan eftermiddag.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

31. marts 2015

Bøvl med ryggen, men skøn spontan eftermiddag.

Jeg startede dagen lidt forvirret, kan godt mærke at jeg lige skal vænne mig til sommertid. Jeg fik ca 6 timers søvn og det er i underkanten til mig. Det blev kun til et hurtig bad og så var jeg op vej ud af døren. Heldigvis er kiropraktoren ikke så langt væk..

Ja min ryg er stadig noget møg og det ser ikke ud til at den har tænkt sig at få det bedre, lige med det samme. Smerterne sidder helt nede ved mit haleben og mit bækken. I dag knækkede han min ryg et par stedet og et eller andet må han ha ramt for jeg blev pludselig ret svimmel og måtte ligge ned. Gik også derfra med ret mange smerter. Jeg har fået lidt forskellige øvelser og så skal jeg bevæge mig lidt hver dag. Cyklede derfor en lille omvej hjem på ca 5 km.

Bagefter måtte jeg smide mig på sofaen med benene oppe og slappe helt af. Endte dog faktisk også med at jeg faldt i søvn og fik ca. 2 timers søvn. Skønt. Da jeg vågnede lå der ubesvarede opkald og en sms fra min veninde. Hun var tilfældigt på vej til Odense og ville høre om jeg havde lyst til at mødes. Det kan man på ingen måde sige nej til, så jeg måtte op af sofaen, ha lidt vand i ansigtet og så afsted.

Jeg havde ikke fået det store at spise, så vi blev enige om at tage en sen frokost. Faktisk ville vi ha været på Flammen, men de har kun åbent til frokost lørdag. Ja og nogen af de andre steder, havde kun frokost til kl 15, så vi kom lige for sent. Derfor endte vi på Jensen's og det var da også ok. Jeg fik en frokost bøf, med fritter, sauce og en gang salat-bar. Det bedst var at se hende igen og at vi lige havde lidt tid sammen. Sådan en spontan tur, giver mig bare såå meget godt. Lige hvad jeg havde brug for. Kl 17.46 var hun på toget og jeg vendte næsen hjemad. Ialt har det været en dejlig start på ugen, hvis jeg altså ser bort fra bøvlet med ryggen.

Tak smukke Heidi for en skøn eftermiddag, ville ønske vi kunne gøre det noget oftere. Du er pis dejlig og jeg er rigtig glad for at vi er sammen. <3


4 kommentarer:

 1. Kære Jeanette,

  Det var SÅ dejligt at du lige havde tid til en spontan tur til Odense og at det altid er super hyggeligt i dit selskab. Jeg elsker at du er i mit liv og at du ser mere end jeg lige regner med <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Weee en kommentar fra min yndlings Heidi. <3

   Det var bare så skønt at se dig smukke og ja jeg er ikke blind.. Jeg ser dig <3

   Håber snart vi kan ses igen <3
   Knus

   Slet
 2. Sommertid har aldrig været min kop te! Da jeg arbejdede led jeg under det lige til vi fik vintertid igen. Måske lidt overdrevet, men jeg er udpræget B-menneske, så uf.
  Ikke så godt med ryggen!
  Men hvor dejligt at du fik en god venindehyggedag ud af resten af dagen. Det er da herligt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er både A og B menneske, lyder det ikke tosset.. om sommeren elsker jeg at komme tidlig op og nyde dagene.. om vinteren er jeg oppe langt ud på natten og skal helst ikke op af sengen før kl 10.. ha ha..

   Ja det var virkelig en hyggelig eftermiddag, lige hvad jeg havde brug for.
   Knus <3

   Slet