google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Zoo i går, sofaen i dag.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

29. marts 2015

Zoo i går, sofaen i dag.

Vi var i Odense Zoo i går aftes, i forbindelse med deres Earth Hour - In The Dark event. Det er første gang i noget der ligner 10 år at jeg var i Zoo. Kan virkelig ikke huske, hvornår jeg sidst har været der. Vi var derinde for at spille Ingress med et par andre spillere, men jeg fik da også set et par dyr. Jeg er dog nød til at tage derind igen en dag, når vejret er bedre. Der er simpelthen lavet så meget om. Det var en hyggelig aften også selv om det ind imellem regnede lidt. Alt ialt en god oplevelse, men jeg har lyst til mere.. :D

I dag ligger jeg bare på sofaen, ryggen gør ondt og jeg er så frustreret. Prøver virkelig at styre det, men det er svært. Jeg bliver hurtig hysterisk og ked af det. Ja for at sige det som det er, så er jeg slet ikke til at være i nærheden af og jeg kan overhovedet ikke være i min egen krop. Jeg føler mig så magtesløs og selv om jeg prøver at lave et par ting, så må jeg gi op. Jeg kan ikke. Ville virkelig ønske, jeg bare lige kunne få en dag eller to uden smerter, hvor jeg kunne få gjort rent, men det er vidst pt bare ønsketænkning. Kæresten har i dag tørret lidt støv af og støvsuget. Han prøver virkelig at hjælpe mig, selv om jeg jo er helt umulig.

Imorgen skal jeg til kiropraktoren igen, så må vi se hvad han siger.

8 kommentarer:

 1. Odense Zoo er fantastisk!
  Håber for dig at ryggen og smerterne arter sig snart!
  Dejlig kæreste du har dig - min skal piskes til at gøre rent ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved faktisk heller ikke hvorfor der er gået så mange år hvor jeg ikke har været i Zoo..
   Må virkelig tage et tur, når vejret er bedre.. :D

   Ryggen har nu drillet i et par uger, håber virkelig også det snart stopper.
   Min kærester er heller ikke tosset med at gøre rent og det er sådan set fair nok at det er mig der gør rent når det er mig der får hjemme.. men jeg kan virkelig ikke.. tænker dog at jeg nok snart er nød til bare at prøve lidt.

   Knus <3

   Slet
 2. Herligt I havde en god zoo tur - her regnede det i stænger - så jeg tænkte på, om I havde opgivet turen. Godt det lykkedes.

  Rigtig træls med ryggen - det er virkelig noget man mærker, når det er ryggen der gør ondt. Lige gyldigt hvilke bevægelser, man gør - så bruger man ryggen.
  Hvor mange rygbehandlinger har du fået indtil videre? Jeg tænker nu, at hvis det SLET ikke har hjulpet med kiropraktor nu, så er det vel spørgsmålet om det gør?

  Søren lyder som en RIGTIG kæreste. Sådan én, der er der, når man har brug for det. Sådan er min Steen også! Husk at give ham et knus!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en rigtig god tur og faktisk først den sidste halve time det rigtig regnede voldsomt. :D
   Vi skyndte os bare hurtig hjem i et varmt karbad bagefter.

   Ja det er noget møg med ryggen. Men det har nok heller ikke været så godt for den at jeg har ligget syg med influenza og stort set lå stille i hele sidste uge. Jeg begynder selv at bekymre mig for om det kan være noget mere alvorligt eller om jeg feks skal videre og ha endnu mere behandling.

   Søren er min supermand og lige i dag har jeg nok ikke været helt fået vist hvor meget jeg sætter pris på det. Jeg har virkelig bare været i skod humør. øv.. Knus har han dog fået.. :D

   Knus <3

   Slet
  2. Jeg siger lige lidt forsigtigt: måske du skulle prøve en anden kiropraktor?

   Slet
  3. Har snakket med en læge i dag, hun mener slet ikke en kiropraktor kan hjælpe mig.
   Hun mener jeg skal ha noget smertestillende og så skal jeg efter påske nok til en fysioterapeut i stedet for.. Håber virkelig det kan hjælpe mig..

   Slet
 3. Håber du snart bliver helt fit for fight igen søde... det er da træls den ryg skal drille sådan...

  Manden herhjemme er virkelig også kanon til at hjælpe mig for tiden... de er guld værd sådan nogle mænd.

  Knus fra mig <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er super træls.. Jeg gør alt hvad jeg kan for at jeg snart skal få det bedre..
   Kiropraktoren har sat mig igang med nogle øvelser, håber virkelig de hjælper.. :D

   Ja det er skønt at vi har så dejlige mænd..

   Knus<3

   Slet