google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Første tur ved kiropraktoren.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

4. marts 2015

Første tur ved kiropraktoren.

Jeg har i dag været forbi en kiropraktor, for første gang. Har haft smerter i min lænd siden torsdag, føler noget sidder i klemme.

Jeg var der i ca en time og han gjordet det hurtig klart at mine rygsmerter, nok er mit mindste problem, selv om det lige nu, er det som gør ondt.

Han stillede 1000 spørgsmål omkring min fysiske og psykiske tilstand og inden jeg havde set mig om, ramte det mig. Jeg stod næsten uden tøj op, foran en fremmede mand og nu med tåre i øjnene. Jeg var rørt over at jeg for første gang i flere år, følte mig set og forstået.

Han gav udtryk for at mine øjne flakkede meget rundt og at jeg havde svært ved at holde blikket fokuseret. Det var et tydeligt tegn på at mange af de fysiske skader, jeg har påtaget mig også handler om min psykiske tilstand. Jeg har de sidste par år været ret nervøs for den udvikling, min krop har både fysisk og psykisk. Jeg er feks også blevet enormt sensitiv på alle sanserne. Han mener det har noget med mine frontal-klapper i hjernen at gøre og at jeg nok skal igang med at træne dem lidt. Han mener heller ikke at jeg har karpal tunnel syndrom i mit håndled og at han måske også kan afhjælpe det problem.

Det lyder totalt tosset i første omgang, men jeg kan mærke at det giver så enormt meget mening for mig. Jeg var der i en time og alt han sagde hang sammen. Han behøvede ikke engang sige det, jeg gættede det selv og det var der jeg blev rigtig rørt. Jeg har sådan set godt været klar over hvor meget det fysiske og psykiske hænger sammen, men aldrig fået en såkaldt dybere forklaring. Han fortalte mig at han har forsket i neurologi og at det i mit tilfælde er heldigt, fordi det gør at han kan hjælpe mig, med at hjælpe mig selv.

Han nåede også at knække min ryg lidt og så skal jeg faktisk allerede komme igen i morgen. Jeg skal vidst nok op og stå på et eller andet apparat, som kan måle forskellige ting i min krop. Tror det kan måle om der feks er nogle ubalancer i min krop osv. Ja, jeg er ikke helt sikkert, der skete så meget på kort tid.

Nu håber jeg virkelig bare at vi kan få bugt med nogle af mine mange fysiske og psykiske skavanker, jeg med årene har fået. Og jeg håber at jeg kan få trænet mine frontallapper i hjernen, så jeg har letter ved at fokusere med mine øjne og at det kan få min krop til af være mere afslappet. Jeg er så spændt på hvad der skal ske og om det kommer til at virker. Det eneste jeg er helt sikker på lige nu, er at jeg vil gi´ det en fair chance og gøre hvad jeg kan for at få det bedre.

6 kommentarer:

 1. Det lyder da rigtig spændende - håber, det kan hjælpe! :-)
  Knus og kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også spændende, glæder mig til at se hvad han finder frem til i morgen.
   Jeg er stadig meget skeptisk og ved godt at det er mig selv der skal gøre det meste af arbejdet.

   Knus <3

   Slet
 2. Det lyder utrolig dejligt! Jeg håber at det bliver godt for dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er så spændt på om han oprigtig kan hjælpe mig med det hele.. Kunne være fedt. :D

   Slet
 3. Jeg håber, det hjalp på ryggen.
  Hvordan træner man frontallapperne?????

  SvarSlet
  Svar
  1. Der skal gå 48 timer før man kan se om det rigtig har virket med ryggen. Og det kan være der skal flere knæk til. Han sagde at jeg nok ville få ondt her til aften og det kan jeg godt mærke.

   Han lavede sådan nogle reaktions øvelser for at se hvordan min venstre side og min højre side af kroppen fungere. Man kan tydeligt se og jeg kunne tydeligt mærke at jeg feks har nogle problemer med højre arm, fordi jeg jo har det der karpal tunnel syndrom. Jeg har derfor fået en let øvelse hvor jeg skal svinge min venstre arm i ottetaller. Ja det lyder sært, men min krop er ude af balance og derfor skal man ind imellem gøre modsat af ens hjerne.. Det er indviklet. Generelt handler det om at lære at sende de rigtige signaler til sin krop og efter mange års sygdom er der en del ubalance.

   Håber at vi finder ud af lidt mere i morgen om den her ubalance.

   Knus <3

   Slet