google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Sygdom, Gå Væk!
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

13. marts 2015

Sygdom, Gå Væk!

Her ligger jeg og ligner fandeme en gang udskidt æblegrød. Jeg har været syg nu i 1½ døgn og gider det ærlig talt ikke. Jeg tror det er en alvorlig gang mave-influenza, jeg har skrabet til mig. Ikke noget vi behøver at komme mere ind på, for det er sku lidt klamt.

I dag har jeg stort set ikke lavet andet end at ligge helt stille. Den mindst bevægelse giver mig kvalme og svimmelhed. Jeg har ikke rigtig spist noget. Fik dog lidt her til aften, da Søren kom hjem med et lækkert brød og en scones.

Jeg håber lidt at det er væk i morgen, for jeg vil gerne være frisk til søndag, hvor vi skal til fødselsdag.

6 kommentarer:

 1. Øv for den da. du skal være rask hurtigst muligt, så du kan komme til fødselsdag. Jeg havde også håbet, at den influenza, jeg har hørt om de sidste par måneder var gået forbi vores hus. Men nej - Steen har været ramt - jeg er ikke helt på toppen, men håber, at jeg undgår mere end det. Jeg orker ikke!!! Basta!

  God bedring søde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har faktisk slet ikke været syg denne vinter og det er lidt af et mirakel, men så kommer det her mave-influenza og fuck jeg har haft det dårligt.. Tror måske også jeg har smittet Søren, han havde det ikke særlig godt da han gik i seng.

   Slet
  2. Håber det går bedre i dag. Jeg er sluppet - ind til videre - 7-9-13 - Vi tager af sted i nat til Belgien.!

   Slet
  3. Jeg har fået det bedre så håber det er ved at være helt ude af kroppen..

   Håber i får en skøn tur :D

   Knus <3

   Slet
 2. Åh nej Jeanette, maveinfluenza er bare så hårdt at lide af. Av... Sender dig mange kærlige tanker med ønsket om, at I begge er friske og i hopla allerede igen i dag <3 Kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har det heldigvis lidt bedre i dag og har fået lidt i maven igen..
   Nu skal jeg bare se at blive helt frisk til i morgen..

   Kram <3

   Slet