google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Voksen-praktisk, men nu stiv som et bræt.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

6. marts 2015

Voksen-praktisk, men nu stiv som et bræt.

Jeg startede dagen med en tur på vægten, jeg har tabt 100 gram i denne uge og da jeg ikke har været særlig aktiv pga ryggen, så er det helt fint. Jeg glæder mig virkelig til ryggen har det godt igen, så jeg kan få lidt mere motion.

Det meste af formiddagen har jeg brugt på at være rigtig voksen-praktisk. Jeg har lagt rent sengetøj på, vasket tøj, lavet rugbrødsdej og så fik jeg ordnet mit tøj. I december måned aftale jeg med Søren at vi skulle ha ryddet op i vores tøj. Han var dygtig og fik det gjort hurtig, men fik jeg selv gjort det. Nej.. Ha Ha.. Nu er det dog gjort og jeg har fyldt en hel pose med tøj, jeg ikke bruger mere. Har også smidt noget ud, feks havde jeg 5 par leggins med huller i. Hvorfor er det man gemmer sådan noget vinteren over?

Nu er jeg faldet om på sofaen og ligger stiv som et bræt. Min ryg har det ikke bedre og jeg tror bare den har brug for noget ro nu. Det er virkelig ved at være træls med ryggen. Jeg har haft ondt i en uge nu og hader virkelig at være så handikappet. Tænker at jeg må gi den noget ro her i weekenden og så må vi se, om det ikke snart bliver bedre. Ellers har jeg en aftale med min kiropraktor på Tirsdag.

7 kommentarer:

 1. Dejligt du har nået lidt på trods af ryggen ;-) Håber at den har fået det bedre :-D
  Rigtig dejlig weekend <3
  Knus Lindheart <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Indtil videre er det bare det samme med rygge, prøver virkelig at holde mig i ro. :D

   Rigtig dejlig weekend til dig også <3

   Knus

   Slet
 2. Psssttt... :P Ville bare lige fortælle at jeg har nomineret dig til en Leibster Blog Award. Tjek min blog for mere info. ;)

  www.giz-blog.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Halløjsa... Weee... det er godt nok noget tid siden jeg sidst har set den award.. :D

   Tak for nomineringen, må se om jeg kan få lavet et indlæg, det tager jo lidt tid :D

   Knus <3

   Slet
  2. Det gør det nemlig men det var skam så lidt :)

   Slet
 3. Håber snart din ryg får det bedre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den har det ikke for godt... er godt nok spændt på hvad kiropraktoren siger til det når jeg skal derover tirsdag. Det burde være væk efter 48 timer, efter han knak den. Kan godt blive lidt bekymret..

   Slet