google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Joey Moe på Posten.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

19. april 2015

Joey Moe på Posten.

Jeg var sammen med disse to smuk tøser i går. Vi har vente længe, alt alt for længe. Faktisk har vi ventet siden December, på at komme til koncert. Nicoline fik billetterne i fødselsdagsgave og valgte at hun gerne ville ha Mie med. Jeg var hurtige og spurgte, om de ville ha mig med, hvis jeg selv købte en billet og den var de heldigvis med på.

Jeg var næsten nået til Odense, da det gik op for mig at jeg selv havde glemt min billet. Heldigvis var jeg i god tid, så jeg nåede hurtig hjem og så tilbage på Odense. Først hentede jeg Mie som er min søde nice og derefter kørte vi ud for at hente Nicoline, som er min nye søde niece.

Dørene til Posten i Odense gik op kl 20 og et blandet publikum væltede ind. Vi kom af med jakkerne og fandt en god plads midt på gulvet. Opvarmningen var Dean Thompsen og hans søster Cisilia, begge gjordet det super godt og fik startede aftenen, på en skøn måde. Klokken 22 skete det så, det vi alle havde ventet så længe på, Joey Moe gik på scenen. Han charmede sig ind i alles hjertere. Hans måde at være fjjollet, sjov, poetisk og eftertænksom på, er fantastisk. Det betyder at de fleste uanset alder kan være med. Han stemme shiner og det var virkelig en fed oplevelse.

Alt ialt var det en skøn aften og jeg håber helt bestemt at tøserne, synes vi skal tage til mange flere koncerter. Vi skrålede med, dansede og der blev både filmet og taget masser af dejlige billeder.

Posten i Odense vil altid være mit yndlings koncert sted. Det er altid en god oplevelse. Efter sådan en oplevelse er jeg fuld af glæde og fornyet energi, lige hvad jeg mangler pt.

Tak for en fantastisk koncert Joey og tak til tøserne for en skøn aften. Kram <3 


4 kommentarer:

 1. Hvor herligt! Godt med noget positivt input :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja lige nu lever jeg virkelig højt på de gode oplevelser og suger kræfter til mig..
   Det var en skøn koncert :D

   Knus <3

   Slet
 2. Er rigtig glad for at I havde en god tur :) Det har du så meget fortjent :)

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak sødeste. :D
   Det var virkelig en god koncert, lige hvad jeg trængte til.

   Knus <3

   Slet