google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Positive oplevelser, holder mig oppe.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

21. april 2015

Positive oplevelser, holder mig oppe.

Søndag var Søren og jeg på en lille ingress tur til Fredericia. Egentlig tog vi derover kun for at hacke og samle lidt nye ting, men vi lavede da også en lille håndfuld portaler grønne.

Vi fandt et godt sted i solen, hvor der var en portal vi kunne høste gode ting ved og pludselig stod der en smølf (modspiller) foran os og hilste pænt på os. Vi fik en lille sludder og så skyndte vi os ellers videre. Efter ca 2 timer i Fredericia og en god is, vendte vi næsen mod Nordfyn igen. Fredericia er faktisk en super hyggelig by og elsker at de har så meget vandkunst.

Min veninde Heidi havde fået en spontan ide, så vi ventede pludselig fint besøg. Søren nåede lige en lille morfar, inden vi hentede hende og så tog vi ellers en tur på flammen alle 3 og spiste os alt alt for mætte. Det smager jo overdrevet forbudt godt, skammer de sig slet ikke. Bagefter gik vi lige en lille tur bitte tur, for at ryste maden på plads og så kunne vi samtidig lige vise Heidi, hvordan man spiller Ingress.

Det var en skøn søndag og ja mit liv er forvirrende pt, jeg kan ikke finde hoved og hale i noget, men de gode oplevelser er så vigtige og det er dem som pt holder mig oppe. Jeg ved godt det kan være svært at forstår at jeg det ene øjeblik, intet kan og næste øjeblik fare jeg rundt. For mig handler det hele tiden om at mærke efter, hvad min krop og mit sind fortæller mig. Ja og lige nu vælger jeg stort set kun ting, som jeg føler jeg kan rumme og som kan gi mig noget godt. Det skal samtidig helst være spontant, så jeg ikke kan nå at tænke for meget. Efter d 26/5 skulle jeg gerne blive mere stabil igen.

4 kommentarer:

 1. Uhh - ja - man kan hurtigt spise alt for meget, når det er et tagselv bord. Der er jeg heller ikke så god til at styre mig.

  Min mormor forærede mig, da jeg var barn, en pude, hvorpå hun havde broderet: 'Tæl kun som jeg de lyse solskinsdage'. Og det er lige præcis det, du gør i øjeblikket. Jeg tænker, at det er rigtig godt at skrive denne blog - og finde den gode oplevelse frem hver dag. Der er noget helende i at fokusere på det gode.
  Klø du bare på at 'jagte' de gode oplevelser. Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er svært med de gode oplevelser for der er mange ting som jeg stadig gerne vil, men som jeg pt er nød til at melde fra til. Jeg kan ikke rigtig rumme så meget af gangen og må hele tiden vælge ting til eller fra. Det er sådan en fin balance.

   Knus <3

   Slet
  2. De gode oplevelser behøver jo heller ikke at være 'store' ;-) Det, der er vigtigt, er at få øje på dem.

   Slet
  3. Jeg hader at skulle vælge ting fra, men lige pt er det sådan det er.. Så må jeg tage revance når jeg får det bedre igen. Har desværre måtte melde afbud til både en fødselsdag og en konfirmation. Det er hårdt, men det er bare ting jeg ikke kan lige nu, selv om jeg virkelig gerne vil.

   Slet