google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Samtale på psyk og lidt ingress.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

17. april 2015

Samtale på psyk og lidt ingress.

Jeg var en tur til samtale på psyk i formiddags. Nu har jeg kun 3 samtaler tilbage, så er det slut. Det er sku underligt efter så mange år. Jeg kommer helt sikkert til at savne det, men jeg tror også jeg er ved at være klar. Jeg har gået der ca 1 gang om måneden de sidste ca 7 år. Fatter slet ikke at der er gået så lang tid. Lige pt snakker vi meget om min pensionssag og hvordan det hele påvirker mig. Jeg føler mig presset, usikker, sensitiv og forstyrret. Jeg har været førtidspensionist i 6 år og min pension bliver genforhandlet hvert 3 år. Denne gang håber psyk dog på at jeg får en permanent førtidspension, så jeg ikke længere skal igennem dette cirkus, men selv kan finde roen til at komme videre. Lige nu kan jeg næsten ikke rumme det og jeg har bare lyst til at gå i koma og gemme mig for verden. Jeg har svært ved at tage stille til ting og det tager virkelig alle kræfter. Lige nu kan jeg ikke rigtig overskue andet og jeg vil nok virke meget isoleret for nogen, men pt er jeg nød til at fokuseret på mig selv. Glæder mig helt ufattelig til at komme ud på den anden side. Imellem tiden er der desværre ting jeg ikke rigtig kan, men må passe på mig selv og tage en dag af gangen.

Efter min samtale, valgte jeg at gå mig en tur igennem Middelfart og spille lidt Ingress. Sol skinnede på mig og vinden fik rusket i mig. Inden jeg havde set mig om, var der gået 2 timer og jeg var træt. Fandt tilbage til bilen og kørte den lange vej hjem.

Da jeg kom hjem faldt jeg om på sofaen og fik en god lur. Resten af dagen er faktisk brugt på sofaen, men det må man godt efter sådan en tur.
Nu er det midnat og jeg vil slukke og lukke. Er sikker på jeg kommer til at sove godt i nat og så må jeg se hvad humøret siger i morgen. Lige nu tager jeg bare en dag af gangen og prøver trække vejret.

4 kommentarer:

 1. Det er bare så hårdt for dig! God ide at gå en tur bagefter samtalen - og få luft, lys og sol - og ikke mindst tankerne på noget andet.
  Du har været til de samtaler, du skal - og har gjort, hvad du kan - og beslutningen ligger helt uden for dig. Men føler sig så hudløs og hjælpeløs i den situation - det er andre, der råder over én. Så jeg forstår godt, at du føler, at du slet ikke kan tage stilling til noget som helst. Jeg kender det så godt!
  Har du bedt om en kopi af udtalelsen fra psyk? Ud fra det, de siger (at de regner med, at du vil få tilkendt varig pension), lyder det til, at udtalelsen peger i den retning.
  Hvornår er der afklaring på din pensionssag? Jeg tror ikke, at du helt får ro på dig selv, før du har svar derfra. Det er ØV.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige nu kan jeg stort set ikke andet end at prøve bare at være til og så ikke gå helt i stå. Jeg kan ikke rigtig rumme andre mennesker pt eller sociale begivenheder. Føler jeg er gået i stå og verden bare køre forbi uden mig. Ved godt det bare er en periode, men øv det er nedern.
   Synes det er svært at personer på kommunen som aldrig har mødt mig skal afgøre min fremtid. Jeg er rigtig tilfreds med min statusattest fra psyk og prøver virkelig at tro på det gode.. Er ret spændt på samtalen med sagsbehandleren mandag, har aldrig mødt hende før. Heldigvis har jeg min kontakt med fra psyk.

   Sagen skulle gerne blive helt afklaret d 26/5.. synes godt nok der er lang tid til.
   Og du har ret, jeg får ikke ro før vi er ude på den anden side..

   Knus <3

   Slet
 2. Ja, det trækker tænder ud med sådan en kommunesag hængende over hovedet - ved det fra mig selv. Håber, at vi begge får noget afklaring - jo før, jo bedre <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Heldigvis gik det ok på kommunen i dag, men skal vente helt til d 26/5 Før min sag kommer til en afgørelse.. Det er virkelig lang tid når man har det skidt..

   Slet