google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: En god ide eller ej?
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

28. maj 2015

En god ide eller ej?

Selv om kroppen og mit sind køre sit eget spil i disse dage, så var jeg nød til at prøve noget andet end sofaen og kage. Jeg har i efterhånden nogle uger nu, spist alt for usundt. Jeg ved ikke om det er det rigtige tidspunkt, men hvis jeg ikke skal ligne en gang blævrende budding, når jeg skal på stranden, så skal jeg vidst slå bremsen i nu.

Jeg skal ikke på slankekur, men jeg er nød til at ændre på nogen af mine vaner. I panik har jeg drukket padderokke te og bagt knækbrød. Ej, min fornuft siger mig i hvert fald at jeg ikke kan blive ved med at lege kage-monster, så må prøve med andre alternativer. Hjemmelavet groft knækbrød er altid et hit og ellers må jeg finde et par andre ting. Måske noget spinat-pesto og yoghurt. Jeg har i dag bagt 4 plader knækbrød, så er der lige til noget tid. Kæresten er også rigtig glad for at ha et par stykker med på madpakken.

Prøvede tidligere at lokke min veninde til Fyn, for så havde vi en anledning til at spise kage.. Hun kunne desværre ikke lokkes, så ingen kage til mig pt. Kan i høre at jeg stadig diskutere med mig selv med hensyn til, om det her er en god ide eller ej.. ? :D

Og nu kan jeg mærke padderokke te'en, skal virkelig af med vandet.. Ses.. :D

6 kommentarer:

 1. Det er så sejt af dig, at du har bagt knækbrød i dag :-) Du er sgu for god Jeanette <3 Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Jeg prøver virkelig at holde lidt sammen på mig selv midt i det her psykisk kaos..
   Er faktisk også lidt imponeret over at det lykkedes mig... har nu mest lyst til kage.. ha ha :D

   Knus <3

   Slet
 2. Det er nok en god idé at tænke i alternativer - så du får erstattet de mere usunde og unødvendige ting med mere sunde madvarer. Der skal ofte ikke så mange ændringer til at kalorieindholdet er meet lavere. Og så smutter kiloerne af sig selv - hjulpet på vej af gode gåture.Jeg skal vist også til at følge mine egne råd. ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg prøver ihvertfald, jeg ved jeg ikke bare kan fjerne alt når jeg ikke er psykisk på toppen, men jeg kan godt fjerne så meget sukker som muligt og det er en start. :D Jeg burde også komme ud og gå igen, har været alt for meget inde i denne uge.. det skal nok komme..

   Knus <3

   Slet
 3. Hvis din kagelyst er stor, så lav evt en sund kage :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Har jeg bestemt også tænkt på, men jeg kan godt mærke at lige nu skal jeg lade være. Min krop skriger efter sukker, så ville uanset hvad nok bare ende med at overspise eller få lyst til mere.. Så pt prøver jeg om jeg kan holde afstand til sukkeret.. så må jeg prøve med andre ting.. bananer, yoghurt osv.. I dag røg vi dog på en burger i stedet for.. heller ikke helt godt, men det har virkelig været en lorte dag..

   Knus<3

   Slet