google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: I den nye uge, der bliver det anderledes.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

4. maj 2015

I den nye uge, der bliver det anderledes.

Igen er det et par dage siden der er sket noget her på bloggen og for at være ærligt så passet det mig okay. Jeg kan stadig godt li at blogge med pt øver jeg mig også i at leve mere irl (in real life). Synes selv jeg er blevet bedre til det, men det er en hårfin balance. Jeg skal hele tiden overveje hvad jeg har kræfter til. De sidste ca 14 dage. har nok været lidt for tumult. Vi har været på weekend, Søren har været på koloni, vi har haft et Ingress event osv. Ja og samtidig er min krop fuld af uro. Jeg har svært ved bare at være hjemme og nyde det og det er et tydeligt tegn på at jeg er lidt for stresset og har lavet lidt for mange ting. Bliver ved med at love mig selv at i den nye uge, der bliver det anderledes. Ha Ha..

Nå, men nu er en nu uge startet og jeg startede den med at kravle op på vægten, jeg vidste godt at det ikke ville være et kønt syn, men det skulle gøres. Jeg har i april måned taget 2-3 kg på og det er jeg ærligt talt godt og grundig sur over. Jeg ved godt at vi har hygget os meget og at det skal der være plads til og når jeg tænker over, hvad jeg har stoppet i hovedet, er det utrolig at jeg ikke har taget mere på. Jeg har ikke energien til det store vægttab pt, men derfor kan jeg jo godt tænke mig lidt om og fortsætte med at øve mig i at bruge min sunde fornuft.

Jeg har en masse andet jeg gerne vil blogge om, men tror jeg vil dele det lidt op i nogle flere indlæg så det her ikke bliver en helt ulidelig lang roman. Håber i alle sammen får en skøn start på den nye uge <3

2 kommentarer:

 1. Også jeg har slappet af med de gode kostvaner - de skal findes igen. Lidt sund fornuft er fint.
  Håber du får en god uge med ikke alt for meget at lave.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg havde en god mening i formiddags da jeg skrev indlægget, men maven har været totalt hul i dag. Jeg har været konstant sulten og er det stadig, det er nok fordi det er den der tid på måneden..
   Mon ikke det lykkedes os før eller siden at finde de gode vaner igen.

   Knus <3

   Slet