google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: R.I.P min kæres Bodil.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

19. maj 2015

R.I.P min kæres Bodil.

Ja, vores kære Bodil sov stille ind i fredags. Vi var godt klar over at hun var blevet en ældre dame og at hun nok ikke ville leve så længe mere. Hun var begyndt at gå underligt at se meget gammel ud.

Det er utrolig at man kan knytte sig så tæt med sådan et lille væsen, men for mig vil hun altid være noget helt specielt. Hun var virkelig et lille mirakel og jeg savner hende helt vildt. I kan læse hvordan det hele startede i indlægget: En hamster blev til fem.

Hendes bur er meget tom og her er helt stille i stuen, det er virkelig underligt. Heldigvis har vi stadig hende ene søn. Vi har også snakket om at vi gerne vil ha en lille ny hamster, men nu må vi se hvad der sker. Denne gang vil jeg gerne ha en rigtig med stamtavle osv, hvis vi finder en. 

4 kommentarer:

 1. Kondolerer. Mon ikke I finder en ny. Sidste gang vores katte døde, var det ikke meningen, at vi ville have kat igen - men der gik nu ikke længe inden vi måtte overgive os - der blev alt for tomt i huset. Vi manglede følelsen af at være slaver ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er heldigvis ikke helt tomt, vi har stadig Hr Hjørdis og han får lige nu fuld opmærksomhed. Jeg har dog fundet en opdrætter som lige nu har unger som er ved at være klar til at flytte.. Hun bor ikke på fyn, så jeg kan ikke kaste mig ud i noget spontant, men hun køre jævnligt over fyn, så tror måske vi køber en af hendes.. Hun vil sende et billede fredag, så må vi se om jeg bliver forelsket.

   Knus <3

   Slet
  2. Det gør du garanteret :-))))))

   Slet