google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Gevinsten fra Soulguide.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

9. september 2015

Gevinsten fra Soulguide.


Som nogen måske husker, så var jeg så heldig at vinde en konkurrence ved Soulguide den anden dag. Jeg brugt ca et døgns tid på at overveje mine spørgsmål grundigt og så lavede jeg en aftale med Ellie. Vi aftale at mødes på skype i dag kl 8.30 og så havde jeg der chancen for at stille 2 overordnet spørgsmål. Ellie er clairvoyant og jeg måtte spørge om alt imellem himmel og jord. Nu er jeg typen som er ret skeptisk, men jeg er samtid nok mere spirituel end de fleste. En god blanding at sund fornuft og forstyrrelser. Ellie bruger mange ord og jeg bruger mange tanker, så det er lidt svært at forklare hele min oplevelse, men jeg vil alligevel prøve kort. Ordret kan jeg nok ikke huske hvad hun sagde, så det bliver lidt med mine egne tanker og ord.

Jeg starter med at spørge ind til, hvordan min fremtid ser ud. 
Hun gør det hurtig klart for mig at jeg er en gammel sjæl, jeg har meget viden, mange tanker og er mere stærk end jeg nok selv ser. Jeg mærker det, men ser det ikke. Jeg har en kæmpe styrke, er fuld af ideer og hun mener at jeg i fremtiden skal omsætte det hele til penge. Jeg skal få succes med min blog og måske mere. Jeg vil på et eller andet tidspunkt komme til at gi' helt slip på min fortid og fortiden vil til sidst også gi slip i mig. Jeg skal lære at se mig selv og mine mange gode ressourcer. Kommer også til at se mig selv mere som menneske og være mindre forstyrret af min diagnose. Hun kan se at jeg gerne vil fremad og at jeg har en kræft der driver mig. Hun mener at jeg er kommet rigtig langt og at jeg er på rette vej.

Mit andet spørgsmål handler om min søde Prinsesse som gik bort for ca 2½ år side.
Ellie siger at hun er okay, men at hun ikke siger så meget. Hun fortæller at jeg taber tid. Præcis hvad det betyder ved jeg ikke endnu, men det finder jeg måske ud af engang. Hun snakker om sko og fortæller at hun ind imellem prikker til katte. Hun fortæller også at der er en yngre familie person tæt på hende, som skal passes meget på. Det meste af det giver ret god mening hvis man kender Pernille.

Ellie fortæller hele tiden at der er en ældre mand som hele tiden gerne vil ind og ha kontakt og hun siger det nok er min bedstefar eller oldefar. Hun forklare om manden og jeg fortæller at det muligvis kan være min Farfar, på den måde hun beskriver ham. Han synes jeg er stærk og han ville nok ikke kunne kende mig, hvis han var her nu, fordi jeg hele tiden udvikler mig så meget. Men jeg skal også lære se det bedre selv. Hun siger han hele tiden kommer med kække bemærkninger og både ham og Pernille passer på mig og følger min store udvikling.

Vi snakkede på skype i ca 45 min og det er sådan overordnet det, som jeg fik ud af min oplevelse. Jeg kan godt afslører af det var meget rørende til sidst. Om jeg tror på det hele ved jeg ikke, men jeg vælger at tro på at jeg får en god fremtid og at både min Prinsesse og min Farfar har det godt og passer på mig. Det eneste jeg ikke selv var klar over i forvejen, var at jeg i fremtiden måske kan komme til at tjene penge på min blog eller om det overhovedet er noget jeg har lyst til. Det kan kun tiden vise og indtil da, vil jeg fortsætte min gode udvikling, for jeg er 100% på rette vej. Det her med at jeg taber tid er jeg ret nysgerrig efter at vide hvad betyder. Jeg føler ind imellem at jeg spilder min tid med mange ligegyldige ting, men om det er det som menes med det ved jeg ikke.

Alt ialt var den en super god oplevelse og jeg er meget taknemlig for at jeg fik muligheden.

2 kommentarer:

 1. Får helt kuldegysninger af at læse dit indlæg. Dejligt at du havde en positiv oplevelse med Clairvoianten.

  SvarSlet
  Svar
  1. En rigtig god oplevelse, men sådan noget tror jeg skal oplevelse irl.. Jeg har engang været til en intro aften og selv om vi kun havde 15 min pr person var det virkelig noget helt andet..

   Knus <3

   Slet