google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Kingbo - Morgenfruerne på Læsø - Shampoo.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

26. oktober 2015

Kingbo - Morgenfruerne på Læsø - Shampoo.

(sponsoreret)

Kæresten har i et par år nu, været ramt af Psoriasis og det er altså virkelig en lort sygdom. Til jer der ikke kender til sygdommen, så kan i kigge HER. Problemet med den her sygdom er at man er nød til at finde frem til det, som virker for en selv. Den ene creme virker på nogen og på andre kan den måske gøre det hele meget værre. Det betyder at man hele tiden tester nye cremer, salver, shampooer, olier osv, for at finde lige netop det som virker. 

Den anden dag faldt jeg så tilfældigt over en ny shampoo, eller ved egentlig ikke om den er ny, men vi kendte ikke selv til den. Shampooen hedder Morgenfruerne på Læsø og jeg fandt den på siden Kingbo.dk. Jeg var nysgerrig og sendte dem en mail og efter et par mails frem og tilbage, valgte de at sende en shampoo til Søren og som tak nævner jeg den nu her på bloggen. 

Søren har nu prøvet den to gange og indtil videre mærker han ikke den store forskel. Han har lovet at gi den en ordentlig chance og så krydser vi finger for at den kan hjælpe ham. Personligt synes jeg det ser bedre ud, efter han har prøvet den, men jeg lever jo ikke med sygdommen og jeg kan ikke mærke hvordan det er for ham. Når der er gået en uges tid eller to må vi prøve vurdere, om det har haft nogen form for effekt og så prøver jeg at skrive lidt igen. 

2 kommentarer:

  1. Det har vi også inde på livet. Håber shampooen hjælper på Søren.

    SvarSlet
    Svar
    1. Indtil videre er der vidst ikke noget af mærke, men det skal selvfølgelig ha en fair chance. :D

      Slet