google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Lomax Computerbakke + GiveAway.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

23. oktober 2015

Lomax Computerbakke + GiveAway.

(Sponsoreret)
Jeg sidder/ligger altid med min computer på sofaen og jeg ved hvor vigtig der, er at man har en god plade under, faktisk har jeg både en plade som på billedet og en extra med blæsere. Problemet var så at der for nogle uger siden, gik hul og så har det ellers drysset lidt med små flamingokugler siden. Her for et par dage siden, blevet hullet så større og pludselig var der altså flamingokugler over alt.

Jeg gik strakt igang med at google og det tog mig faktisk længere tid, end jeg havde regnet med. Den gamle plade jeg har, købte jeg engang i Kvickly, for nok 8 år siden og den er perfekt. Den har den mest perfekte størrelse, den ligger godt på benene og så er der lige plads til musen i siden. Jeg ville så gerne finde netop den plade. Efter noget tid lykkedes det mig at finde præcis en magen til, ved Lomax og jeg blev så glad at jeg valgte at sende dem en mail. Det endte så med at de var så søde at sponsorer en ny Computerbakke (LapTray) til mig og samtidig fik jeg lov til at få en extra med til en af jer. Inden i læser mere, synes jeg faktisk i skal kigge forbi deres hjemmeside, det er virkelig utrolig hvor mange spændende ting de har. De har mere end 26.000 varer og selv om det er meget virksomhedspræget, så har de altså utrolig mange spændende ting og til okay priser.

For at deltage i konkurrencen skal du samle lodder, men bestemmer selv hvor mange. 
Du får et lod med i puljen pr ting du gør og alle med en dansk adresse kan deltage.

1: Like Lomax Facebook side.
2: Like min Facebook side.
3: Følg mig på min nye Bloglovin.
4: Fortæl hvorfor du godt kunne tænke dig at vinde.
5: Del dette indlæg på et af de sociale medier.
6: Skriv dit navn, mail og antal lodder du deltager med (skal gøres)

På forhånd mange tak fordi i har lyst til at være med, vinderen trækker jeg Torsdag d 5 november.


8 kommentarer:

 1. Jeg har fem lodder :)

  Jeg skal vinde fordi jeg megameget kunne trænge til en ny - den jeg har er bare mindre køn efterhånden.

  saspigen2@live.dk

  livetidukkehuset.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Jeg skal vinde da min gamle computerbakke som er flere år gammel, er helt slidt og flad, den trænger virkeligt til en udskiftning, jeg ville blive så glad. :) Deltager med alle 5 lodder. :)
  piastulle@hotmail.com

  SvarSlet
 3. Jeg vil gerne vinde, fordi min datter mangler sådan en god plade.
  4 lodder.

  Knus

  SvarSlet
 4. Jeg vil gerne vinde fordi jeg ender altid med at sidde med computeren i min seng - stuen har min teenage søn nærmest overtaget. Jeg er startet studie, og har en del der skal laves på computer - det ville være super med et lille 'bord'.
  Jeg deltager med 5 lodder ..
  Miatilda A // aimlovelive@gmail.com

  SvarSlet
 5. Kunne så godt tænke mig at vinde denne, da jeg bor meget småt på et lejet værelse og mit eneste bord, er altså mit sofabord, som ikke har en særlig god højde, i forhold til når man sidder i sengen og dette er eneste siddeplads. Kunne være rart med en plade som denne, så man kan sidde i sengen, med computeren på skødet, uden at den bliver brandvarm, samt jeg elsker at sidde og være kreativ med at tegne, klippeklistrer, osv. men igen får jeg bare så ondt i ryggen, fordi sofabordet jo er lavere end sengen hvor jeg sidder og det er en virkeligt dårlig stilling. Dér ville jeg også bruge pladen her, så jeg kunne sidde i sengen og pusle med alverdens kreativitet, uden at få ondt i ryggen resten af dagen! :D

  Deltager med fire lodder og krydser fingre!

  xoxo,
  Sam Madeleine Athena
  SamConradsen@live.dk

  SvarSlet
 6. jeg deltager med 5 lodder og skal vinde fordi vores alma på2 har overtaget min når der skal hygges med popcorn og Rasmus klump
  marianne.lykke@gmail.com

  SvarSlet
 7. Jeg har aldrig haft sådan en smart computerbakke, men hold da op, det kunne da vært rart og meget mere sikker.. plus, at jeg nok ikke vil have helt røde lår efter ganske få minutter på computeren.

  jeg deltager med to lodder :)

  nannalykkekristensen@hotmail.com

  SvarSlet
 8. Jeg deltager med 4 lodder.

  Jeg skal vinde fordi jeg altid gerne har ville have en, men aldrig har fundet en til en god pris.

  gnuffi@hotmail.com

  SvarSlet