google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Gemmer mig og samler kræfter.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

19. november 2015

Gemmer mig og samler kræfter.

Jeg har virkelig gemt mig fra verden i dag. Jeg kom lidt sent i seng i går, da jeg lige så en film og hæklede lidt. Så i dag er jeg bare super træt og jeg kan mærke at jeg har en masse der rumstere inden i mig. Det er ikke noget alvorligt, bare tanker der avler flere tanker.

Så i dag har jeg bare slappet af, spillet noget computer, puttede på sofaen og hørt en del musik. Jeg har bla hørt det nye Rasmus Seebach album en del gang og det har også et par numre der kravler ind under huden. Jeg bliver totalt rørt over det nr der hedder: Livet går videre.


Men det er jo mere end iorden at ha sådan en dag, hvor man bare gemmer sig lidt fra verden og samler kræfter. I morgen skal vi se Lukas Graham live og jeg kan næsten ikke vente. De er så fantastiske live og håber de kravler så meget ind under huden på mig at jeg gir slip på nogen af de spændinger, som jeg åbenbart slæber rundt på for tiden.

6 kommentarer:

 1. Åh ja, hvis bare jeg også kunne se sådan på det, hehe.

  Men som du selv siger kender/er du selv din bedste behandling :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Min sygdom har lært mig at jeg har gode og dårlige dage og at jeg må tage det sure med det søde.
   Jeg har valgt livet og er nød til at prøve se lidt let på de mørke dage, for at klare dem. Det har taget mig lang tid at lære, men det er det som klare mig igennem. Jeg ved at jeg er nød til at tage sådan en dag alvorlig. lytte til mig selv og gi mig selv 100% ro ellers holder det ikke op igen. Men fordi jeg har fået slappet af i dag, så er jeg sikker på at dagen i morgen er med mig og bliver bedre..

   Knus <3

   Slet
 2. Ville også ønske jeg kunne tage de dage, hvor jeg bare kunne tillade mig selv at lave ingenting... Efter jeg sov stort set hele dagen i går har jeg kæmpet for at indhente noget af det forsømte i dag - i stedet for bare at sige til mig selv, at kroppen nok havde brug for det :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nogen gange er man nød til at lytte til kroppen og hvis den siger til dig at du har brug for at sove i en hel uge, så kan det være det er det der skal til.. men jeg kender det godt.. man får dårlig samvittighed og der er så meget man pludselig kommer bagud med eller burde gøre.. men der er jeg ret hård.. jeg skal helt ned i gear om det så tager en uge eller to.. det handler om at lytte til sin krop.. For mig er det noget af det aller vigtigste og grunden til at jeg stadig er her. . <3

   Slet
 3. Der er intet i vejen med at have sådan en dag. Og ikke så sært, du trænger til den, når du ikke får din nattesøvn Håber det er bedre nu :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes jeg har ret mange af de dage på denne årstid, men sådan er det så bare.. Jeg har fået lidt bedre søvn siden, men føler mig bare træt hele tiden alligevel.. Det er nogen gange på af bakke.. :D

   Slet