google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Gode Indtryk og Goodie-Bag.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

1. november 2015

Gode Indtryk og Goodie-Bag.


Efter bloggertræffet i dag, kørte jeg hjem, tog et hurtig bad og så kom jeg lige til at kigge lidt på nogen af de ting. der er i vores Goodie-bag. Måtte jo lige prøve Brillerne fra Tiger og de dejlige tå-sokker fra Toesocks. Hvorfor det lige blev de to ting jeg startede med, ved jeg ikke, er muligvis lidt overtræt efter en lang dag. De sokker er altså bare super behagelige at ha' på.

Lige nu prøver jeg at samle tankerne lidt igen, der har været fart på oppe i hovedet og jeg skal så meget ha gearet lidt ned. Føler som sådan ikke, det har været overdrevet hårdt at planlægge dette træf, men min hjerne skal altid tænkte sådan noget igennem om og om igen. Både Anne-Mette og jeg har haft dårlige og gode dage. Det gode er at når den ene har en dårlig dag, kan den anden tage lidt over og omvendt. Vi er fandeme et godt team og når jeg tænker over, hvordan det hele var tilbage i 2013, så kan jeg ikke helt fatte, hvor vi er i dag. Og lige nu sidder jeg bare tilbage med så mange nye dejlige indtryk.

Jeg er også utrolig overvældet over, den Goodie-bag vi endte ud med. Det er helt overvældende og langt mere end vi havde regnet med. I skal lige set et billede af alle de dejlige ting. Det kunne så ikke være på et billede, så i får lige to. Senere vil jeg skrive om alle produkterne i individuelle indlæg.5 kommentarer:

 1. Du ser skøn ud med farver :-)
  Lækker boks til jer!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha Ha, mange tak, jeg kan faktisk også rigtig godt li farver, er dog ikke altid så god til at bruge dem.

   Ja det er blevet en super lækker goodiebag.

   Knus <3

   Slet
 2. Super strømper - haha.
  Sikke mange og fine ting til goodiebags'ene! Kan da kun forestille mig, at de blev godt modtaget.
  Selvfølgelig er du træt ovenpå dagen. Mental træthed er lovligt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hov kom til at klikke inden sidste par ord kom med: ....lovligt - og helt forståeligt ;-)

   Slet
  2. Føler faktisk at jeg er fuld af fornyet energi, selv om jeg bare er så træt.. en sær blanding. :D

   Der er så mange fine ting i den goodiebag og ja mine strømper er så cool :D

   Knus <3

   Slet