google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Foodprocessor, byttet ud med overraskelse.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

4. december 2015

Foodprocessor, byttet ud med overraskelse.

I går forærede jeg jo mig selv en ny foodprocessor i julegave. Den gamle virker stadig, men kniven var godt brugt og synes den fylder så meget, med den blender på.

Jeg har længe kigget på en lidt mindre model fra Bosch i Kvickly. I går opdagede jeg så at de kun havde en tilbage. Den kostede 300 kr og Søren ville gerne gi et tilskud på 100 kr.

Nåede kun lige komme hjem med den nye i går aftes, da tanken kom "Hvad gør jeg med den gamle". Besluttede at slå den op i sådan en "gi' væk" gruppe på Facebook. Efter 5 min var der bid.
Hun har hentet den gamle blender i dag og ved i hvad. Jeg fik sørme en kæmpe julestjerne af hende. Det var godt nok noget af en dejlig overraskelse. Den er større end den anden jeg selv har købt og jeg ejer ikke engang en potte den kan være i. Den må bo på en tallerken, men det er lige meget, for den er så smuk at det kan den sagtens bære.

Nogen gange kan det godt betale sig at gøre en god tjeneste, måske man er heldig at få noget bedre igen. Bare tanken varmer mig <3

2 kommentarer:

 1. Køkkenmaskiner fylder virkelig meget og man skal tænke på, om man har plads til dem :P Steen MÅTTE på et tidspunkt eje en frituremaskine, hvor man kun bruger 1 spsk olie. Jeg ærgrer mig stadig over købet, for vi har ikke plads til den i skabene. Men sådan er det. Han er glad ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de fylder alt for meget, men jeg er heldigvis god til kun at ha dem jeg ved jeg skal bruge. :D

   Jeg plejer sige til mig selv at hvis jeg bruger en ting mindre end 5 gange på et år, så behøver jeg den nok i virkeligheden ikke :D

   Knus <3

   Slet