google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Gaverne er købt.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

7. december 2015

Gaverne er købt.


Startede ugen med at sove længe. Tror faktisk at klokke var over 11, inden jeg rigtig kunne åbne mine øjne. Kender i de der dage, hvor det bare er hårdt at slå øjnene op. Hele min krop var bare låst fast. Jeg kom dog ud af dynerne til sidst og luntede direkte ud i et hurtig bad.

Kom faktisk rimeligt hurtig ud af døren og kørte til Odense. Jeg har været ude og købe julegaver, så nu er jeg stort set færdig. Mangler måske lige en enkelt ting, men nu må vi se. Ja og så mangler vi at købe til Søren's familie, men det regner jeg med, vi klare en dag i næste uge.

Da jeg kom hjem satte jeg noget musik på, tændte for advents-dekorationen og fik pakke alle gaverne ind. Det er altså hyggeligt at pakke julegaver ind. I år har jeg slet ikke købt papir, bånd eller kort, for jeg har så meget, tilbage fra de andre år, som bare skal bruges først.

Så nu er der faktisk ikke så meget jeg mangler at nå, til jul. Vil gerne lave havregryns-kugler, bage specier og så mangler jeg at købe et par gaver til pakkespil og skrive julekort. Udover det, så skal vi julehygge med familien her i december.

Kan bare mærke at denne December bliver dejlig.. <3

4 kommentarer:

 1. Vi er heldigvis også færdige :) Det er en skøn følelse at kunne læne sig tilbage og bare nyde julen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er så glad for at det er overstået nu..
   Vi mangler som sagt til Søren familie, men der plejer jeg bare være med for støtten. :P Og så plejer jeg overgi mig og pakke dem ind for ham..

   Knus <3

   Slet
 2. Det er da dejligt at høre. Jeg mangler stadig noget for at nå dertil men jeg drømmer.. og spekulere over nogle af de spørgsmål/tankelege du har sendt mig. Og ja, jeg følgrr bestemt gladeligt med i din tirsdags vlog :)

  Janni "Gulde" Iversen <>< Gulde.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også længe drømt om at blive færdige med de gaver, så i går aftes besluttede jeg bare at når jeg stod op mandag, så ville jeg få det overstået.. og det lykkedes så..

   Dejligt at du tænker.. ha ha.. og hyggeligt at du følger med i mine vlogs.. :P

   Knus <3

   Slet