google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Hygge og forberedelser til Nytår.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

29. december 2015

Hygge og forberedelser til Nytår.


I dag har vi været en tur i Odense og bytte et par gave. Har ikke fundet noget andet, vi vil købe endnu, men det skal jo nok komme helt af sig selv, tænker jeg. På vej hjem skulle vi lige handle lidt og der faldt vi over marcipan på tilbud, så nu kan vi lave hjemmelavet kransekage til Nytår.

I eftermiddags fik jeg en lille lur og bagefter fik jeg hæklet et par små baby vanter færdig, til Henriette's Baby. De er super lette at hækle og jeg har brugt denne video - Baby Mittens.

Her til aften har Henriette være forbi, vi har spist pizza, set Badehotellet og fået snakket en hel masse. Søren tog ud for at spille lidt ingress, så det var super dejligt med lidt hyggelig selskab.

Glæder mig utrolig meget til Nytårsaften. Vi skal bare holde det hjemme og så kommer min bror, svigerinde og nevø. Tænker at vi skal spise noget lækker mad, hygge, snakke, spille et spil og så skyde året ind til midnat. Jeg har fået æren af at planlægge og handle, Søren har dog lovet at hjælp mig. Menuen er planlagt, indkøbssedlen er skrevet, så nu mangler vi bare at der går penge ind på kontoren, så vi kan få det hele købt.

Det er første gange i nogle år, jeg selv prøver planlægge sådan en hel aften, men det går faktisk okay. Hygger mig med det og glæder mig virkelig til at bevise over for mig selv at det er noget jeg sagtens kan igen. Man skal bare altid huske, skrue forventningerne lidt ned og holde sig til ting, man ved ikke koster for mange kræfter eller tanker. Jeg har kastet mig ud i en rimelige let menu, så det kan næsten ikke gå galt. Samtidig har jeg jo Søren med, så vi klare det snildt sammen. 

Har i planlagt jeres nytår?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar