google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Hygge Fredag.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

30. januar 2016

Hygge Fredag.

For nogle dage siden, spurgte jeg Henriette om hun og lille Thea, kunne ha lyst til at komme til fredags hygge, med spisning og x-factor. Det ville de meget gerne og selv om jeg har set dem, i løbet af de dage som er gået, så har jeg glædet mig.

De bor jo godt nok tæt på, men i dag hentede jeg dem, for vi skulle lige ud efter en bæresele, som vi havde set på gul og gratis. Det var vidst også meget godt at jeg hentede dem, for sikke et vejr. Lige inden vi skulle afsted, hjalp jeg til med at pakke. Der er jo lidt tilbehør som skal med sådan en lille prinsesse. Er hun ikke bare dejlig. Mit hjerte smelter, nå jeg får sådan et lille smil.

Sådan en nybagt mor og hendes lille prinsesse har brug for omsorg, opbakning og forkælelse. Det er netop nogen af de ting jeg gerne vil være bedre til at gi, så det er jo ren win win.

Her til aften har vil fået karbonader, hvilket aldrig sker herhjemme, fordi Søren ikke kan li det. Eller i dag gik han med på den og sørme om han ikke godt kan li karbonader nu. På en skala fra 1 til 10, gav han karbonader et flot 8 tal. Han sagde selv: At nu er han voksen nok. Ha Ha.

Så alt i alt har det bare været en super dejlig fredag og start på weekenden. Jeg prøver glemme at jeg har lidt dårlige nerver over det med bilen, men efter sådan en hyggelig aften, er det sådan set let nok. Hvad resten af weekenden byder mig, ved jeg ikke endnu, det må tiden vise. Håber også i har haft en dejlig dag og at i får en lækker weekend. :D

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeakh/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

4 kommentarer:

 1. Hvor er hun bare en smuk og nuttet baby pige :-)
  Dejligt du forstår at forkæle dem.
  Det er rigtig surt med jeres bil, jeg håber I finder en billig holdbar løsning.
  Knus og god søndag til du og Søren :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja hun er så lækker..

   Jeg er kun glad for at jeg kan være der for dem og være med til at skabe noget positivt hos dem, så det bliver en god start.

   Ja det er skod med bilen. Skal ringe til en i morgen og så må vi se om han kan gi et godt tilbud på at fikse det rust som bilen har. Frygter det kommer til at koste en mindre formue, som vi ikke har. øv.

   Håber i har haft en dejlig weekend. <3
   Knus <3

   Slet
 2. Ååh, jeg smelter- hun er simpelthen så sød! <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja hun er så dejlig, det er næsten ikke til at styre. :D

   Knus <3

   Slet