google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Sunde rutiner, tålmodighed og yoga.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

7. januar 2016

Sunde rutiner, tålmodighed og yoga.


Jeg må indrømme at jeg lige nu, faktisk elsker den sunde kost og jeg har på ingen måde lyst til noget usundt endnu. Lige nu prøver jeg at holde øje med min kcal og så håber jeg at jeg kommer ind i en god rutine. Mit største problem er nok at jeg tit først står op ved 10-11 tiden pt og jeg er aldrig rigtig sulten om morgnen, ved dog at mine havregryn med rosiner er utrolig vigtige. Det bliver dog aldrig til en særlig stor portion. Til gengæld bliver jeg tit sulten om aftenen. Jeg prøver holde mig til at jeg senest må spise noget 2 timer, før jeg skal i seng og at det jeg spiser om aftenen er de sunde valg. Håber at jeg med tiden kan få flyttet lidt på den rutine, så jeg spiser lidt mere om formiddagen og lidt mindre om aftenen. For mig er det egentlig kun små justeringer, er bare glad for at jeg har fået en god start.

Nogen undre sig nok over at jeg står så sent op, men min søvn er også en gåde for mig. Pt sover jeg ca 7 timer og prøver holde mig fra at sove om dagen. Nogen gange kan det dog være nødvendigt med ½ time på øjet. For mig handler det aldrig om at sove på det rigtige tidspunkt, bare jeg får sovet. Synes jeg er konstant træt for tiden, men hvis jeg holder fast i motion og kost, så håber jeg virkelig at det kan ændre sig lidt. Det værste lige nu er hovedpinen, men det ved jeg kun er de første 4 dage ca, så går det væk igen.

Jeg har i dag dyrket yoga for anden gang og det går faktisk godt, nyder det. Jeg har i dag også modtaget den yoga-måtte, jeg havde bestilt på nettet. Glæder mig til meget mere yoga. Har fundet en masse gode videoer på youtube-kanalen *Yoga With Adriene*. Hun har her i januar en yoga-camp som man hver dag kan deltage i. Jeg prøvede lige den første video i dag og kan godt mærke at den nok ikke lige er for nybegyndere.

6 kommentarer:

 1. Hehehe... elsker også min havregryn med rosiner... Det er det rene guf...-godt du har fået ændret lidt og det er et skidt i den rigtige retning.

  Hepper helt vildt med fra side fløjen :)

  - Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er helt sikkert på rette vej.
   Gider heller ikke være for hård ved mig selv, for så ved jeg godt det går galt. Det er med at finde en rutine som jeg kan leve med og synes er rimelig fair.

   I min sundt gruppe på facebook har vi fælles vejning hver fredag, så glæder mig til at skulle rigtig på vægten i morgen. :P

   Dejligt at vi kan heppe på hinanden.

   Knus <3

   Slet
 2. Flot klaret med at holde den stil som du gerne vil.

  Jeg kender godt det med morgenmaden, jeg har det på samme måde. Jeg har fundet ud af at hvis man starter ud med lidt så man efter noget tid spise mere og mere.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nu er jeg ihvertfald igang og så tager jeg en dag af gangen.. jeg håber så meget at jeg kan holde fast denne gang.. Kunne være fedt at så fin ud på stranden til sommer.. måske bare ha tabt mig lidt inden jeg skal i en bikini.. :D

   Jeg har altid været godt til at spise morgenmad, men aldrig lige efter jeg er vågnet og aldrig ret meget.. men man kan jo altid øve sig. :D

   Knus <3

   Slet
 3. SÅ flot! You go girl! Det er fandme svært at ændre vaner XD Vi kan støtte hinanden som sædvanligt - jeg prøver også igen ;) hihi

  Simone
  Microcut.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak søde.. Jeg synes også det er rigtig svært, men jeg føler mig okay klar denne gang.. Håber virkelig jeg kan holde ved og tabe mig.. Min fysisk har det ikke godt med det her overvægt.

   Og ja vi skal da klart støtte og heppe på hinanden igen igen..

   Knus <3

   Slet