google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Lidt research om nerver.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

6. januar 2016

Lidt research om nerver.

Kan godt mærke at det er en stor omvæltning for mig, sådan at springe ud i en livsstil ændring. Jeg nyder det, men samtidig taget det nogle kræfter her i starten. Er også lidt bange for om det mon lykkedes denne gang. Har ikke haft lyst til sukker eller cola endnu, men jeg mærker hovedpinen og trætheden.

Her til aften hænger jeg bare på sofaen og prøver lave lidt research. Jeg har en nerveskade i mit lår og den har været der "on and off" i omkring et år. Jeg har samtidig stadig problemer med mit håndled i 1½ år, som nok også handler om en nerve. Det er sådan noget som får mig til at undre mig lidt. Jeg ved at kroppen er ret simpel og at alt hænger sammen og kan påvirke hinanden. I mit tilfælde har jeg fået disse problemer pga vægten og at jeg bevæger mig alt for lidt. Jeg håber virkelig at mit indsats nu kan gøre en forskel. Disse nerveskade kan hurtig blive til kroniske problemer, hvis jeg ikke tager det alvorligt.

Nå, men her i min research, finder jeg så frem til at magnesium, skulle være ret godt til nerverne og det ved jeg at det også er i forhold til træningen, trætheden og psyken. Så nu har jeg lige bestilt 180 magnesium tabletter til 150 kr. Det er virkelig mange penge i min verden. Er glad for at jeg stadig har både vitaminer og fiskeolie piller. Jeg har faktisk i foråret 2015 fået tjekket mit vitamin niveau ved lægen og jeg mangler ikke noget. Ved dog at når man laver livsstilsændringer, så er det noget man skal være opmærksom på. Læste også at det faktisk er bedst at tage vitaminer og andre tilskud her om aftenen. Jeg har altid taget dem om morgenen. Jeg har faktisk også stadig nogle brusetabletter med elektrolytter og dem tager jeg en af, lige efter træning her i starten. De hjælper mig virkelig med det værste hovedpine, er ikke så meget for hovedpinepiller.

Udover de her kosttilskud vil jeg holde fast i yoga'en og nogle forskellige øvelser. Jeg har kun prøvet yogaen en enkelt gang, men føler det er rigtig godt for min krop. Har også bestilt en yogamåtte som skulle komme i morgen, så den glæder jeg mig da til at få testet.

Hele mit fokus er lige nu på at komme igennem den svære start. De sidste mange gange jeg har forsøgt med sund fornuft, er det gået galt inden for de første par uger. Denne gang håber jeg virkelig det lykkedes for mig.

4 kommentarer:

 1. Magnesium er supergodt til bla. muskersmerter. Jeg bruger magnesiumolie og smører det direkte på stedet. Jeg døjer med Iskiasnerven - og det hjælper, så jeg kan falde i søvn. Olien optages bedre og hurtigere end tabletter, der skal gennem systemet først.
  Olien er dog temmelig pebret i prisen, men man bruger kun ganske lidt ad gangen.

  Held og lykke med livsstilsomlægningen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er rigtig spændt på at prøve med magnesium og håber det kan hjælpe mig.

   Mange tak.. Håber virkelig det lykkedes for mig denne gang.

   Slet